12.02.2019
Opiskelu-uutiset

Tiedonhankinnan perusteet verkkokurssina (LIB1THP ja LIBESIS)

Miten löydän relevantteja ja tieteellisiä lähteitä? Miten hakutermit kannattaa valita? Osallistu Tiedonhankinnan perusteet -kurssille (LIB1THP, 1 op) niin opit uutta tai täydennät osaamistasi! Opiskelijapalautteessa kurssia on usein luonnehdittu välttämättömäksi opiskelussa menestymisen kannalta. Kurssi on avoin kaikille opiskelijoille ja se kannattaa suorittaa opiskelutaipaleen alkuvaiheessa.

Ilmoittaudu Korpissa!Jos olet kauppakorkeakoulun opiskelija, ilmoittaudu omalle kurssille.LIB1THP Tiedonhankinnan perusteet (1 op) on verkkokurssi, joka sisältää yhden verkko-ohjauskerran ja verkko-oppimistehtävän. Kurssi suoritetaan Moodlessa.

Lisätietoja kurssista löydät Kirjastotuutorista. Kirjastotuutoria voi käyttää myös itseopiskeluun.