27.02.2019

Aika:

25.3.2019 16:30 — 18:00

Sijainti: Muu, Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiö, Vapaudenkatu 36
Mikä on kulttuurin ja taiteen merkitys ihmisten hyvinvoinnissa? Miten kulttuuri ja taide voivat olla kaikkien saavutettavissa? Onko kulttuurilla roolia sote-uudistuksessa? Miten monikulttuurisuuden kanssa toimitaan?

Jyväskylän yliopiston uusi tutkinto-ohjelma Kulttuurit ja yhteisöt muuttuvassa maailmassa (KUMU) järjestää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa vaalipaneelin keskisuomalaisille kansanedustajaehdokkaille.
kumu_kulttuurivaalit.jpg

Tilaisuus järjestetään Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä maanantaina 25.3.2019 kello 16.30–18.00.

Vaalipaneelissa keskustelevat Jukka Hämäläinen (SDP), Johanna Karjula (keskusta), Tapani Mäki (perussuomalaiset), Vesa Plath (vasemmistoliitto), Hannele Vestola (vihreät) sekä Janiika Vilkuna (kokoomus).

Paneelin yleisteemana on kulttuuri ja taide. Paneelin juontaa toimittaja/tutkija Marika Paaso.

Tervetuloa kuuntelemaan ja esittämään kansanedustajaehdokkaille kiperiä kulttuurikysymyksiä!

Tapahtuma myös livestreamataan KUMU:n Facebook-sivulla.

Sanna Vierimaa
sanna.vierimaa@jyu.fi