Näyttelyt

Building Bridges -taidenäyttely: Sukupolvienvälinen tarinankerronta

Aika:

15.4.2019 — 18.4.2019

Sijainti: Muu, Kansalaistoiminnankeskus Matara, Monikulttuurikeskus Gloria, Jyväskylän pääkirjasto, Keltinmäen Keidas
Building Bridges -hankkeen taidenäyttely 15.-18.4.2019! Näyttelytiloina toimivat Kansalaistoiminnankeskus Mataran aula, Monikulttuurikeskus Glorian tilat, Jyväskylän pääkirjaston lastenosasto sekä Keltinmäen asukasyhdistys ry:n kylätalo Keidas. Näyttelyihin on vapaa pääsy. Tervetuloa! / Building Bridges Art exhibition 15-18/4/2019 at Matara, Gloria, Jyväskylä main library and Keltinmäki Keidas. Free entrance. Welcome!

*In English below*

Tule Building Bridges –taidenäyttelyyn katsomaan, millaisia taideteoksia syntyy kun ikäihmiset kertovat lapsuudestaan ja kokemuksistaan päiväkoti-ikäisille lapsille!

Building Bridges –hanke on kevään aikana järjestänyt päiväkoti Sateenkaaren lasten ja jyväskyläläisten ikäihmisten välisiä tarinankerrontatapaamisia Lutakossa. 15.-18.4.2019 näiden tapaamisten tuotokset esitetään Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Monikulttuurikeskus Gloriassa, Jyväskylän pääkirjastossa sekä Keltinmäen asukasyhdistys ry:n Keitaalla. Näyttelyissä on esillä lasten tekemiä taideteoksia, jotka perustuvat viiden ikäihmisen kertomiin tarinoihin entisajoista. Näyttelyiden ja tarinoiden teemat ovat lapsuus, vaatetus, käsityöt, urheilu, pelit ja leikit sekä ruoka. Luvassa on piirroksia, maalauksia, kollaaseja, askarteluja sekä videoita tarinankerrontatapaamisista.

Näyttelyiden ajat ja paikat:

15.4. klo 10-19 Mataran aula

16.-18.4. klo 10-19 Glorian tilat

17.4. klo 10-19 Pääkirjaston lastenosasto

18.4. Keltinmäen asukasyhdistys ry:n Keidas (kylätalo Sienitien päässä) klo 10-14

Näyttelyihin on vapaa pääsy. Tervetuloa! Mahdolliset muutokset tullaan päivittämään tapahtumaan.

Yhteistyössä: Kansalaistoiminnankeskus Matara & Monikulttuurikeskus Gloria, Jyväskylän pääkirjasto, Keltinmäen asukasyhdistys ry, Tähtipäiväkodit ja Lutakon lähipalvelutalo

Building Bridges on Jyväskylän yliopiston tutkimushanke.

Come and see the artistic results of seniors telling stories to kindergarten pupils at Building Bridges Art Exhibition!

The Building Bridges project has organized intergenerational storytelling meetings with seniors and kindergarten Sateenkaari pupils in Lutakko. The artwork created in these meetings will be presented in Matara, Gloria, Jyväskylä main library, and Keltinmäki Keidas. The exhibitions consist of children’s artwork based on the stories told by five seniors about old times. The themes of the exhibitions and stories are childhood, clothing, handicrafts, sports, games, and food. There will be drawings, paintings, collages, crafts, and videos created during the storytelling meetings.

The times and places of the exhibitions:

15/4 from 10am to 7pm: Matara lobby

16/4 – 18/4 from 10am to 7pm: Gloria spaces

17/4 from 10am to 7pm: Main library children’s section

18/4 from 10am to 2pm: Keltinmäki Keidas (village house at the end of Sienitie)

The entrance is free. Welcome! Any possible changes will be updated in the event.

Collaborators: The Civic Activity Center Matara, Multicultural Center Gloria, Jyväskylä main library, Keltinmäen asukasyhdistys ry, Tähtipäiväkodit, and Lutakon lähipalvelutalo

Building Bridges is a research project of University of Jyväskylä.

Reeta Karjalainen

Tutkimusavustaja