Opiskelu-uutiset

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY suuntaa liiketoimintastrategiaansa – vastaa kyselyyn ja voita!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on 12 500 yliopisto-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio ja yksi Keski-Suomen merkittäviä kiinteistöomaisuuden haltijoita ja vuokranantajia. JYYn liiketoiminnan suurin ja tärkein asiakaskunta ovat jyväskyläläiset opiskelijat. Liiketoimintansa strategiaa uudistava JYY toivoo strategian taustakyselyyn suurta määrää opiskelijoiden vastauksia, joita käytetään strategian suuntaamisessa. Kysely on avoinna ke 27.3. asti.

Miten haluaisit asua tulevaisuudessa? Minkälaisia palveluita kodin yhteydessä tulisi olla? Mikä on Jyväskylän kiinnostavin kaupunginosa? Miten kulkeminen, syöminen ja muut välttämättömät arkitoiminnot pitäisi järjestää? Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) katsoo tulevaisuuteen ja uudistaa liiketoimintastrategiaansa vastaamaan opiskelijoiden odotuksia.

JYY haluaa säilyttää paikkansa asuntorakentamisen edelläkävijöiden joukossa ja toteuttaa ennen näkemättömiä kaupunkikehityksen kokonaisuuksia. Opiskelijoiden palvelutuotanto on keskeisessä roolissa kaikessa JYYn liiketoiminnassa, joten juuri opiskelijoiden äänen kuuluminen on tässä yhteydessä erityisen arvokasta!

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Voit halutessasi osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn jälkeen. Palkintoina on mm. lahjakortteja ja lounaslippuja. Lisätietoja löydät JYYn sivulta.

Kyselyyn voi vastata pe 8.3. – ke 27.3. välisenä aikana. Vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikkia vastauksia käytetään ylioppilaskunnan liiketoimintastrategian työstämisessä.

Marko Huttunen

Toimitusjohtaja, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta