06.03.2019
Muut tapahtumat

Kadonnut kevät – muumiaiheinen musiikkinäytelmä perheen pienimmille

Aika:

25.3.2019 10:00 — 11:30

Sijainti: Muu, Hannikaissali, Pitkäkatu 18–22 (JAMK musiikkikampus)
Tervetuloa katsomaan ja kokemaan Kadonnut kevät – muumiaiheinen musiikkiseikkailu -näytöstä ma 25.3. klo 10, Hannikaissaliin, Pitkäkatu 18–22 (JAMK musiikkikampus). Tarinassa hahmot muun muassa tutustuvat talven ihmeisiin, opettelevat laskemaan mäkeä ja etsivät kadonnutta kuningattaren huilua, joka toisi kevään takaisin.
Musiikkiseikkailun ovat valmistaneen opettajankoulutuslaitoksen kahdeksan opiskelijaa yhdessä ohjaajansa, musiikin pedagogiikan lehtori Katri-Helena Rautiaisen (MuT) kanssa. Musiikkikasvatuksen opintokokonaisuutta suorittavat opiskelijat ovat säveltäneet ja sovittaneet esitettävät musiikit ja laulut sekä kirjoittaneet muumiaiheesta vaikutteita saaneen musiikkiseikkailun, jossa etsitään kadonnutta kevättä. Roolihahmot ja asusteet ovat omaperäisesti itse tehtyjä.

Esitys on maksuton ja suunnattu lähinnä päiväkoti-ikäisille. Päivänäytöksiin pyydämme ilmoittautumaan.

HUOM! Peruutuspaikkoja tarjolla klo 11:30 näytökseen!

Näytökset päiväkotiryhmille – ilmoittautumiset sähköpostitse: katri-helena.rautiainen@jyu.fi
klo 10:00 (täynnä)
klo 11:30

Avoin yleisönäytös
klo 19:00
SAAVUTTEHAN AJOISSA PAIKALLE - paikkoja on rajoitetusti.

Katri-Helena Rautiainen

katri-helena.rautiainen@jyu.fi