19.03.2019

Minna Canthin Jyväskylä; luennoitsijana tietokirjailija Jussi Jäppinen

Aika:

6.5.2019 18:00 — 20:00

Sijainti: Seminaarinmaki, S-rakennus, Sali S212 (vanha juhlasali)
Vapaita aatteita - Minna ja Ferdinand Canth Jyväskylässä -luentosarjan päätösluento! Luennoitsijana tietokirjailija Jussi Jäppinen: Minna Canthin Jyväskylä

Vapaita aatteita - Minna ja Ferdinand Canth Jyväskylässä -luentosarja

Minna Canthin syntymästä tulee kuluneeksi 175 vuotta, minkä kunniaksi Jyväskylän tiedemuseossa avautuu näyttely Vapaita aatteita – Minna ja Ferdinand Canth Jyväskylässä. Näyttely käsittelee aikaa, jolloin Minna Canth vietti lähes kaksikymmentä vuotta Jyväskylässä. Näyttely on avoinna 20.3.–31.8.2019 Jyväskylän tiedemuseon näyttelykeskuksessa Soihdussa, S-rakennus Seminaarinmäellä, avoinna ke-pe 12–17, la 12–16.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään samanniminen luentosarja, jossa käsitellään Minna Canthin aikaa muun muassa Jyväskylän ja Keski-Suomen historiallisessa kontekstissa. Luentosarjan ovat järjestäneet yhteistyössä Jyväskylän yliopiston tiedemuseo, Jyväskylän Historiallinen yhdistys ja Soroptimist International Jyvässeutu. Voit siis vierailla samalla kertaa ilmaiseksi sekä näyttelyssä että asiantuntijaluennoilla. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Paikka: Jyväskylän yliopisto, S-rakennus, sali S212 (vanha juhlasali)

Seminaarinmäki (Seminaarinkatu 15)

25.3. klo 18.00
Ilkka Nummela, taloushistorian professori emeritus