14.03.2019
Muut tapahtumat

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee: Korkeakoulupedagogiikan tutkimuksen ja käytännön kohtaamisia

Aika:

2.4.2019 13:00 — 15:00

Sijainti: Muu, Ruusupuisto, ala-aula, Alvar Aallon katu 9
Korkeakoulupedagogiikkaa yhteistyössä -hanke (Kope) järjestää yhteistyössä Korkeakoulututkimuksen seuran CHERIFin, paikallisten korkeakoulujen sekä Koulutuksen tutkimuslaitoksen kanssa paneelikeskustelun Ruusupuiston aulassa tiistaina 2.4. klo 13.00–15.00.

Esillä ovat muun muassa kysymykset korkeakoulupedagogiikan tutkimuksen nykytilasta ja tarpeellisuudesta, tutkimuksen ja käytännön vuorovaikutuksesta sekä tutkijoiden ja toimijoiden yhteistyön kehittämisestä.

Aiheesta keskustelemassa

Professori Päivi Tynjälä, Koulutuksen tutkimuslaitos, Jyväskylän yliopisto
Yliopistotutkija Päivikki Jääskelä, Koulutuksen tutkimuslaitos, Jyväskylän yliopisto
Opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola, Jyväskylän yliopisto
Dosentti, emeritus rehtori Pentti Rauhala, Laurea-ammattikorkeakoulu
Kehitysjohtaja Leena Liimatainen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Opettajankouluttaja Siru Lehto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Puheenjohtajina toimivat Outi Pylkkä Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja Mervi Friman Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Ennen tilaisuutta voi hakea kahvin/teen ja pullan Unosta.

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee -tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.
Voit katsoa paneelin myös suorana lähetyksenä ja tallenteena

Tervetuloa!

Mervi Friman