Opiskelijatapahtumat

Aika:

2.5.2019 — 3.5.2019

Sijainti: Muu, Lyseon lukio, Sepänkatu 3, Jyväskylä
Tule mukaan EduFutura -hackathon -tapahtumaan. Tapahtumassa innovoidaan ratkaisuja Jyväskylän oppilaitosten väliseen yhteistyöhön. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki toisen ja korkea-asteen opiskelijat Jyväskylän yliopistosta, Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, ja Gradiasta.

Tervetuloa EduFutura Jyväskylä:n EduFutura Hackathon -tapahtumaan, jossa ratkaistaan haasteita tiimeissä! Tapahtumassa innovoidaan ratkaisuja Jyväskylän oppilaitosten väliseen yhteistyöhön. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki toisen ja korkea-asteen opiskelijat Jyväskylän yliopistosta, Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, ja Gradiasta. Ilmoittautua voi joko valmiin tiimin kanssa tai yksin.

Tapahtuma toteutetaan to 2.5 klo 12.00 - 21.00 & pe 3.5 klo 10.00 - 18.00 Lyseon lukiolla osoitteessa Sepänkatu 3, Jyväskylä

Voittajatiimit palkitaan 250 eurolla, ja kaikki saavat osallistumisestaan
lukiokurssin (yliopistolaisille tarjolla yliopistotasoisia opintopisteitä).

Paikalla mm. motivaatiopuhujia sekä ilmainen ruokailu!

Ilmoittaudu tästä!

Reija Häkkinen