Yliopiston uutiset

Pertti Kettusen nimikkosali ristittiin käyttöön Agoralla

Kettunen on Jyväskylän kauppatieteen opetuksen pioneereja, johtamiskoulutuksen uranuurtaja sekä Avance-johtamiskoulutuksen perustaja.

Pertti Kettunen (1935-) toimi Jyväskylän yliopistossa taloustieteen alan ensimmäisenä professorina vuosina 1972-1993. Tutkimuksessaan Kettunen keskittyi yritystoimintaan, laskentatoimeen ja rahoitukseen.

- Tämä on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoululle suuri kunnia. Kiitämme Kettusta hänen mittaamattoman arvokkaasta panoksestaan kauppatieteiden hyväksi Jyväskylässä, kertoo dekaani Hanna-Leena Pesonen.

Pertti Kettusen sali sijaitsee Agoran pohjakerroksessa, ravintola Piaton vieressä. Lattiasta kattoon asti ulottuvat ikkunat avaavat upean maiseman Jyväsjärvelle. Tilaisuudessa oli läsnä Kettusen perhettä sekä kauppakorkeakoulun henkilökuntaa.