11.04.2019

Aika:

2.5.2019 13:00 — 15:30

Sijainti: Muu, Ruusupuisto, Alvar Aallon katu 9
Ruusupuisto tutkii ja keskustelee –seminaarisarja kääntää konseptinsa ympäri: tällä kertaa se ennen kaikkea keskustelee. Pääpaino ei siis ole tutkimusten esittelyssä, vaan dialogissa Jyväskylän koulujen rehtorien kanssa. Tilaisuuden avaavat yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen, vararehtori Marja-Leena Laakso ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela. Yliopiston tutkijat ja opettajat ovat tervetulleita työryhmiin, joissa luodataan jyväskyläläistä tulevaisuutta opetuksen, kasvatuksen ja sivistyksen puolesta. Mukana myös koulutusjohtamisen asiantuntijoita Jyväskylän ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

Työpajoissa keskusteltavia teemoja: Mitä merkitystä yliopistoyhteistyöllä on kouluille? Entä toisinpäin: mitä yliopiston pitäisi oppia kouluista ja kouluilta? Mitä odotamme valmistuvilta opettajilta? Millaisia käytännön haasteita yhteistyöllä on?

13.00  Avaus (Ruusupuiston aulan portaikko)

• Rehtori Keijo Hämäläinen, JYU
  • Vararehtori Marja-Leena Laakso, JYU
  • Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela, Jyväskylän kaupunki

13.30  Työpajat (erilliset tilat)
14.30  Työpajojen koonti (Ruusupuiston aulan portaikko)
15.30  Kahvit (Ravintola Uno)

Tilaisuuden juontaa professori Hannu L. T. Heikkinen Koulutuksen tutkimuslaitoksesta.

Tervetuloa Ruusupuistoon tai seuraamaan nettilähetystä! Tilaisuuden avauksen ja koontikeskustelun voit katsoa suorana tai myöhemmin tallenteena. http://r.jyu.fi/zcq

Hannu L. T. Heikkinen

Professori