08.04.2019

Aika:

17.6.2019 — 19.6.2019

Sijainti: Muu, Konneveden tutkimusasema
Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta järjestää 7.-9. luokan käyneille nuorille tarkoitetun tiedeleirin Jyväskylän yliopiston Konneveden tutkimusasemalla 17.-19.6.2018.

Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestettävän tiedeleirin teemoina ovat kemia, matematiikka sekä ympäröivän järvi- ja metsäympäristön tutkiminen. Leirillä tehdään biologian, kemian ja fysiikan tutkimuksia, ihmetellään ympäristöä ja ratkotaan luonnontieteellisiä pulmia tutkimusasemalla ja sen lähimaastossa. Tavoitteena on antaa osallistujille laaja-alainen tieteellisen ihmettelyn kokemus ja innostaa luonnontieteellisten tutkimusten tekemiseen. Tärkeimmät leirillä tarvittavat asiat ovat avoin tutkijan mieli ja innostus! Leiri sisältää myös uimista, saunomista, pelejä, tietokilpailuja sekä legendaariset leiriolympialaiset.

Lassi Pyykkö

lassi.s.pyykko@jyu.fi