Yleisöluennot

Aika:

20.5.2019 9:00 — 16:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora
Väestörekisterikeskuksen käynnistämä julkisen hallinnon digiturvallisuuden kehittämishankkeen JUDO-työpajoihin voi osallistua myös Jyväskylän yliopistolla! Maanantaina 20.5. työpajassa teemana on tietosuoja.

Väestörekisterikeskus JUDO-hanke käynnisti digiturvallisuuden yhteishankkeen, johon yliopisto on organisaationa ilmoittautunut mukaan. Virtuaalisesti Helsingistä johdettuja aluetilaisuuksia järjestetään Keski-Suomessa yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa. Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun aluetilaisuuksissa julkisen sektorin toimijat, oppilaitosten henkilöstö sekä opiskelijat, mutta myös yksityiset toimijat pääsevät maksutta osallistumaan hankkeen työpajoihin. Tilaisuuksissa on hyvä mahdollisuus verkostoitua Keski-Suomen digiturvasta vastaavien tai kiinnostuneiden kesken.

Aikataulut, teemat ja ilmoittautuminen:

JUDO-työpajojen aluetilaisuuksien tarkemmat aikataulut, teemat ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät Väestörekisterikeskuksen verkkosivuilta. Katso verkkosivuilta seuraavien aluetilaisuuksien ajankohdat ja ilmoittaudu henkilökohtaisesti haluamiisi tilaisuuksiin. Aluetilaisuuksien osallistujapaikat ovat rajalliset.

Katso alta kaikki Keski-Suomen aluetilaisuudet:

• 6.5. JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2
  • 20.5. JYU Agora, Mattilanniemi 2
  • 12.6. JYU Agora, Mattilanniemi 2
  • 21.8. JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2
  • 2.9 JAMK D206, Lutakon Kampus, Piippukatu 2
  • 19.9. JYU Agora, Mattilanniemi 2
  • 15.10. JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2
  • 13.11. JYU Agora, Mattilanniemi 2
  • 20.11. JYU Liikuntatieteellinen tdk, Keskussairaalantie 4

JUDO-hankkeen toteuttama Digiturva-yhteishanke siihen liittyvine aluetilaisuuksineen on osa julkisen hallinnon digitaalisen turvallisuuden kehittämisohjelmaa vuosille 2019-2021. Ohjelmalla varmistetaan julkishallinnon digipalvelujen toimivuutta ja luotettavuutta Suomessa.

Tervetuloa verkostoitumaan ja keräämään vinkkejä digiturvallisuuden johtamiseen ja riskienhallinnan kehittämiseen!