Opiskelu-uutiset

Soppi-kauppa suljetaan ja JYU-tuotteiden myynti siirtyy Semman ravintoloihin

Soppi-kaupan toimipiste Seminaarinmäellä suljetaan 15.5.  ja 3.6. alkaen keskeisten JYU-tuotteiden myynti jatkuu Semman ravintoloissa. Uudet Soppi-pisteet löydät päärakennuksen Belvederestä, Lozzilta, Agoran Piatosta ja ravintola Ylistöstä. Luonto-Soppi palvelee entiseen tapaan Vesilinnassa.

Kaikkia yliopistotuotteita ja julkaisuja voi tilata 24/7 Sopin verkkokaupasta webshop.jyu.fi.

Tulostusmaksut maksetaan verkkomaksupalvelussa payments.jyu.fi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä printmaster@jyu.fi / 050 441 4030.

Yliopistopaino vastaa luentomonisteiden myynnistä. Yliopistopaino tiedottaa myynnin organisoinnista painon nettisivuilla. Lisätietoa p. 040 805 3654 ja  www.yliopistopaino.jyu.fi

Liikuntamaksut maksetaan verkkomaksupalvelussa. Liikuntakuntatarrat ja kuntosalien kulkuoikeudet saa jatkossa ylioppilaskunnan kautta jyy.fi/liikuntatarrat-jatkossa-ilokivelta-ja-rentukasta. Korkeakoululiikunnan sivuilta löydät ajankohtaista tietoa muuttuvista käytänteistä, www.korkeakoululiikunta.fi.

Soppi-kaupassa on opiskelijatarvikkeiden ja kirjojen alennusmyynti 15.5. asti. Tervetuloa ostoksille!

yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 564 9022, anu.mustonen@jyu.fi
soppi@jyu.fi / Tuula Markkunen, tuula.markkunen@jyu.fi, 040 805 3232