Yliopiston uutiset

Tule viestintäjohtajaksi Jyväskylän yliopistoon!

Etsimme viestinnän ja markkinoinnin modernia ammattilaista.

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Jyväskylän yliopisto – vaikuttava sivistysyliopisto jo vuodesta 1863.

Etsimme viestinnän ja markkinoinnin modernia ammattilaista. Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme

viestintäjohtajaksi

Olet vahva ja idearikas yliopiston, markkinoinnin ja viestinnän uudistaja. Innostat esimerkilläsi viestintä- ja markkinointitiimiä.

Tehtäväsi on varmistaa, että viestintä tukee yliopiston strategian toteuttamista ja tavoitteiden saavuttamista. Johdat ja vahvistat yliopiston kansainvälistyvää brändiä.

Kehität Jyväskylän yliopiston asiakaskokemusta, saat ihmiset onnistumaan ja pelaamaan yhteen. Vastaat yliopiston markkinointi- ja viestintästrategiasta ja huolehdit, että sen osa-alueet, mm. opiskelijamarkkinointi, tiedeviestintä ja sidosryhmätyö, rakentavat yliopiston mainetta. Ideoit uusia konsepteja ja tapahtumia.

Tukenasi on yliopiston viestintä- ja markkinointitiimi, jossa työskentelee yli 20 ammattilaista sekä koko yhteisöllisen yliopistomme mielikuvitus ja kokemus. Toimit kiinteässä yhteistyössä yliopiston johdon ja yliopiston sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Johtajana kuulut myös yliopistopalveluiden johtoryhmään.

Haemme henkilöä, jolla on laaja-alaista ymmärrystä monikanavaisesta digitaalisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Pidämme tärkeänä ymmärrystä akateemisesta toimintaympäristöstä ja arvomaailmasta.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.8.2019 alkaen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla.

Johtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta johtamisesta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää vahvaa yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat päivittäin klo 16-18

• talous- ja palvelujohtaja Päivi Seppä, p. 050 5919522 tai paivi.seppa@jyu.fi
  • henkilöstöjohtaja Katja Sorri, p. 040 835 5929 tai katja.m.sorri@jyu.fi

Haussa käytetään tukena myös suorahakua.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:
1) Ansioluettelo (cv) palkkatoiveineen
2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.

Hakemus tulee jättää viimeistään 5.6.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuilmoitus ja sähköinen hakulomake