Opiskelu-uutiset

Kielikeskus hakee kahta harjoittelijaa, toista S2-tiimiin ja toista kirjoitusviestinnän tiimiin

Kielikeskus järjestää viestintä- ja kieliopintoja yliopiston perus- ja jatko-opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Kielikeskus on monikielinen ja -kulttuurinen toimintaansa yhteisöllisesti kehittävä ja uudistava yksikkö. Tällä hetkellä valmistelemme rakennemuutosta ja elokuusta 2019 alkaen olemme Monikielisen akateemisen viestinnän keskus. Kielikeskus järjestää vuosittain miltei 700 kurssia ja niillä suoritetaan yli 30 000 opintopistettä. Kielikeskuksessa työskentelee 80 kielen opettamisen ja oppimisen asiantuntijaa. Tule mukaan joukkoomme! Lue lisää: kielikeskus.jyu.fi

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY suuntaa liiketoimintastrategiaansa – vastaa kyselyyn ja voita!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on 12 500 yliopisto-opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio ja yksi Keski-Suomen merkittäviä kiinteistöomaisuuden haltijoita ja vuokranantajia. JYYn liiketoiminnan suurin ja tärkein asiakaskunta ovat jyväskyläläiset opiskelijat. Liiketoimintansa strategiaa uudistava JYY toivoo strategian taustakyselyyn suurta määrää opiskelijoiden vastauksia, joita käytetään strategian suuntaamisessa. Kysely on avoinna ke 27.3. asti.

Vapaaehtoistyöhön ulkomaille AIESECin avulla

AIESEC tarjoaa satoja mahdollisuuksia työskennellä ulkomailla tänä kesänä. AIESEC on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa alustan nuorille kehittää välttämättömiä taitoja projektejen avulla. Projektit perustuvat YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Kemian gradupalkinnon saanut Janika Viitala kehitti materiaalia säästävää vaahtorainausta

Suomalaisten Kemistien Seura palkitsi Jyväskylän yliopistosta valmistuneen Janika Viitalan vuoden Nuorten tutkijain tunnustuspalkinnolla keskiviikkona Helsingissä. Viitala sai palkinnon pro gradu –tutkimuksestaan, jossa hän kehitti analyysimenetelmiä puunjalostuksessa käytettävään teknologiaan, vaahtorainaukseen. Paperinvalmistuksessa vaahtorainauksella voidaan valmistaa tuotteita materiaalia ja energiaa säästävällä tavalla verrattuna nyt käytössä oleviin valmistustekniikoihin.

You can do IT - Stereotypiat romukoppaan IT-alasta

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta järjestää pe 8.3. tilaisuuden kaikille uravalintaa tai oman osaamisen kehittämistä miettiville. Tarjolla on IT-elämyksiä, päivityksiä stereotypioihin, kurkistuksia IT-alan monipuolisuuteen ja alalta valmistuneiden puheenvuoroja.

9.4.2019 DreamUp -tapahtuman workshopit - ilmoittautuminen!

DreamUp -tapahtuman teemana tänä vuonna on unelmat ja yrittäjyys. Tapahtuma tarjoaa työkaluja sekä näkökulmia nuorille, jotka ovat kiinnostuneet yrittäjyydestä mutta ennen kaikkea myös työelämästä ja siinä menestymisestä. Sinun ei siis tarvitse olla yrittäjä tai aikeissa ryhtyä yrittäjäksi osallistuaksesi! Kaikki kiinnostuneet voivat ottaa osaa, sinun ei siis tarvitse olla opiskelija, työelämässä tai yrittäjä – eli tervetuloa kaikki mukaan.

Tiedonhankinnan perusteet verkkokurssina (LIB1THP ja LIBESIS)

Miten löydän relevantteja ja tieteellisiä lähteitä? Miten hakutermit kannattaa valita? Osallistu Tiedonhankinnan perusteet -kurssille (LIB1THP, 1 op) niin opit uutta tai täydennät osaamistasi! Opiskelijapalautteessa kurssia on usein luonnehdittu välttämättömäksi opiskelussa menestymisen kannalta. Kurssi on avoin kaikille opiskelijoille ja se kannattaa suorittaa opiskelutaipaleen alkuvaiheessa.