Opiskelu-uutiset

REC JKL showcase tuo valokeilaan biisintekijät Musiikkikampukselta

Suomalaisen musiikkikampuksen REC JKL – Musiikin luovan tuottamisen showcase järjestetään ensimmäistä kertaa 17.5.2019 klo 10–21 Seminaarinmäellä Boomboxissa. Yleisölle tapahtuma tarjoaa mm. ajankohtaisia keskusteluja, luovaa tekemistä sekä luonnollisesti uutta mielenkiintoista musiikkia ja kovatasoisen showcase-illan.

Korkeakoululiikunnan kesäkausi käynnistyi

Pidä huolta kunnostasi ja hyvinvoinnistasi myös kesällä. Korkeakoululiikunnan ryhmäliikuntatunnit ja palloiluvuorot pyörivät 6.5.-14.6. ja 5.8.-30.8. Saleille pääsee koko kesän ajan niiden aukioloaikoina.

JYYTISET viikolle 18/2019: Vappu tulee!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote sisältää opiskelijoille ajankohtaista tietoa ja menovinkkejä. Tämä on viikkotiedote viikolle 29.4.-5.5.2019

Kesän työelämä- ja yrittäjyysopintojen tarjonta

Työelämä- ja yrittäjyysopinnoissa opit kuuntelua, yhteistyötä, kärsivällisyyttä, rohkeutta ja muita elämäntaitoja joita työelämässä tarvitaan. Työelämäpalvelut kerää yhteen kahden viikon välein JYU:ssa tarjottavat ja yhteisesti koordinoidut työelämä- ja yrittäjyysopinnot ja -tapahtumat. Lisää työelämä- ja yrittäjyysopintoja löytyy työelämäopintotarjottimelta!

Kirjoitusviestinnän kesäopinnoista tukea opinnäytteiden valmistumiseen

Joko tiedät, mitä teet tänä kesänä? Ethän opiskele yksin? Kirjoitusviestinnän kesäopinnoista saat tukea niin opinnäytteiden kirjoittamiseen kuin omien opiskelutaitojen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan hyväntuuliseen porukkaan – kohdataan verkossa tai kampuksella! Lisätietoja kursseista ja ilmoittautuminen Korpissa.

Yritystehdas on avattu!

Yritystehtaan kasvuhautomo on avannut ovensa, ja ensimmäiset asiakasyritykset ovat pian sisällä hautomopolulla. Yritystehtaan uudistunutta palvelutarjontaa niin startupien kuin oppilaitosten suuntaan tuodaan esiin kuluvan kevään aikana.