Opiskelu-uutiset

Slovakki alkaa taas!

Kaipaatko opiskeluun vaihtelua? Haluatko oppia jotain, mitä voi opiskella vain ja ainoastaan Jyväskylän yliopistossa? Miltä tuntuisi oppia kieli, jonka vain harvat osaavat, mutta joka on portti uusiin mahdollisuuksiin? Valitse slovakki, slaavilaisten kielten lingua franca.

KiMo – yhdessä enemmän kielitietoisuutta

Kielen ja opettamisen vahvuudet yhdistetään syyslukukaudella käynnistyvissä KiMo-opinnoissa. Kieli- ja viestintätieteet, kasvatustieteistä erityisesti varhaiskasvatus sekä opettajankoulutuslaitos tarjoavat yhdessä monialaisen ja kielitietoisuutta tukevan pedagogiikkapaketin.

Uusi ruotsin valmentava verkkomoduulikurssi

Uusi ruotsin moduuli on tarkoitettu kaikkien tiedekuntien opiskelijoille. Moduulilla harjoitellaan opintoihin ja työelämään liittyvää sanastoa sekä kerrataan keskeisimpiä kielioppirakenteita.

Tuotekehitysraati kokoontuu 1.10.2018

Onko sinulla mahtava idea tai projekti, joka kuitenkin kaipaisi alkurahoitusta edetäkseen? Haluatko saada palautetta ideastasi? Jyväskylän Yritystehtaan Tuotekehitysrahoitusraati jakaa 500-2000 euron potteja tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja testaamiseen! Hae mukaan: bit.ly/tuotekehitys3

uMove ­– Korkeakoululiikunnan tunneilla hikoillaan ja fiilistellään

Jyväskylän korkeakoululiikunta on julkaissut syksyn ohjelmansa ja on valmiina ottamaan vastaan uudet ja vanhat liikkujat 10.9. alkaen. Tunneilla voi treenata kovalla sykkeellä tavoitteellisesti, mutta myös huolehtia omasta hyvinvoinnistaan lempeämmin, vaikka joogaamalla tai luontoretkillä.

Jyväskylän kansainvälisessä kesäkoulussa investoidaan tulevaisuuteen

Jyväskylän kansainvälinen kesäkoulu houkuttelee elokuussa monisatapäisen joukon luonnontieteiden ja informaatioteknologian opiskelijoita ympäri maailmaa opiskelemaan Suomeen. Opiskelun ohella syntyy arvokkaita kansainvälisiä suhteita. Kesäkoulu järjestetään 6.–17.8.2018 Jyväskylässä.