Tapahtumat kauppakorkeakoulussa

Terveydenhuollon ammattilaiset tarvitsevat tukea digipalveluiden tuomaan muutokseen (Rantala)

Terveydenhuollon digitaaliset palvelut mahdollistavat potilaan roolin muuttumisen asiakkaaksi ja hänen aktiivisen osallistumisensa palveluprosessiin sekä itseään koskevaan päätöksentekoon. Digitalisaation tuomat muutokset terveydenhuollon ammattilaisen potilastyössä ovat merkittäviä, mutta muutostarvetta ei usein kuitenkaan käytännön työssä tunnisteta. Terveydenhuollon ammattilaiseen kohdistuu digitaalisessa palveluympäristössä muutospaineita, mutta niihin ei useinkaan löydy tukea.

Ammatillisia oppilaitoksia johdetaan hyvin

Tuoreen tutkimuksen mukaan ammatillisten oppilaitosten johtamiskäytännöt Suomessa ovat keskimäärin sangen hyvät. Laatu kuitenkin vaihtelee merkittävästi oppilaitosten välillä. Ammattioppilaitosten johdon erityinen vahvuus on opetustoiminnan laadun johtamisessa. Sen sijaan henkilöstöjohtamisen laatu on heikompi.

Väitös: 15.6.2018 KTM Katja Rantala (Kauppakorkeakoulu, digitaalinen markkinointi)
15.06.2018 klo 12.0015.00

Vuoden 2017 talousennustajapalkinto OP Ryhmälle

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu asetti talousennustajat paremmuusjärjestykseen jo 21. kerran. Vuoden 2017 tarkimman talousennustajan palkinnon sai OP Ryhmä Taloustutkijoiden XXXV kesäseminaarissa Jyväskylässä. Edellisen kerran OP Ryhmä on voittanut kilpailun vuoden 2000 talousennusteista.