TEP-opiskelu-uutiset

Joulukuun lopun työelämä- ja yrittäjyysasiat!

Työelämä- ja yrittäjyysopinnoissa opit kuuntelua, yhteistyötä, pitkämielisyyttä, rohkeutta ja muita elämäntaitoja joita työelämässä tarvitaan. Työelämäpalvelut kerää yhteen kahden viikon välein JYU:ssa tarjottavat ja yhteisesti koordinoidut työelämä- ja yrittäjyysopinnot ja -tapahtumat. Lisää työelämä- ja yrittäjyysopintoja löytyy työelämäopintotarjottimelta!

Team&Client -kurssi alkaa helmikuussa - Team&Client -course starts on February

Tarvitsetko käytännön kokemusta työelämästa ja haluatko testata osaamistasi ja tekemistäsi monitieteisessä tiimissä? Tervetuloa mukaan monitieteiseen työelämäprojektiin! Would you like to develop practical work-related skills and test your capabilities workiing in a multidisciplinary team? Welcome to the multidisciplinary business project!

Yrittäjyystarinoita -kurssi alkaa helmikuussa!

URAS001 Yrittäjyystarinoita on 2 op:n työelämäopintokurssi. Kurssilla kuullaan eri taustaisten yrittäjien tai yrittäjähenkisten henkilöiden tarinoita ja mietitään oman asiantuntijuuden kehittämistä ja sen hyödyntämistä työelämässä. Opintojakso on tarkoitettu kaikille Jyväskylän yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille ja se on osa Jyväskylän yliopiston työelämäpalveluiden koordinoimia työelämäopintoja.