Uutiset - KTL

PISAn koti säilyy Jyväskylässä

Opetus- ja kulttuuriministeriön viime perjantain hankintapäätöksen mukaisesti PISA 2021 -tutkimushankkeen toteuttaa jatkossakin Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksen ja Helsingin yliopiston Koulutuksen arviointikeskuksen yhteenliittymä.

Korkeakoulut kehittävät työelämässä oppimista – Koulutuksen tutkimuslaitos koordinoi OKM:n rahoittamaa hanketta

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksen koordinoimalle Työelämäpedagogiikka korkeakoulutuksessa -hankkeelle 2,5 miljoonan euron erityisavustuksen. Hankkeen tavoitteena on uudistaa korkeakoulutuksen toimintakulttuuria niin, että työelämänäkökulma ja työelämätaitojen kehittäminen ovat luonnollinen osa koulutusta. Hanke toteutetaan yhteistyössä kymmenen yliopiston ja kuuden ammattikorkeakoulun kanssa.