Väitökset kauppakorkeakoulussa

Väitös: 22.8.2018 DI Taneli Vaskelainen (Jy­väs­ky­län yli­opis­ton kaup­pa­kor­keakou­lu, yritysten ympäristöjohtaminen)
22.08.2018 klo 12.0015.00

DI Taneli Vaskelaisen yritysten ympäristöjohtamisen väitöskirjan ”Sharing Economy Industry Emergence: Insights from the German Carsharing Industry” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Professor, Dr. Jonatan Pinkse (Alliance Manchester Business School, University of Manchester, UK) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Väitös: 15.6.2018 KTM Katja Rantala (Kauppakorkeakoulu, digitaalinen markkinointi)
15.06.2018 klo 12.0015.00

Terveydenhuollon digitaaliset palvelut mahdollistavat potilaan roolin muuttumisen asiakkaaksi ja hänen aktiivisen osallistumisensa palveluprosessiin sekä itseään koskevaan päätöksentekoon. Digitalisaation tuomat muutokset terveydenhuollon ammattilaisen potilastyössä ovat merkittäviä, mutta muutostarvetta ei usein kuitenkaan käytännön työssä tunnisteta. Terveydenhuollon ammattilaiseen kohdistuu digitaalisessa palveluympäristössä muutospaineita, mutta niihin ei useinkaan löydy tukea.