Väitösuutiset JSBE

22.8.2018 Pakistanin pankittomat kokevat talousasioissaan suojattomuutta (Kamran)

M.Sc. Sohail Kamranin markkinoinnin väitöskirjan "The marketplace vulnerability of low-income unbanked consumers: A developing country perspective" tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä apulaisprofessori Pia Polsa (Hanken Svenska Handelshögskolan) ja kustoksena professori Outi Uusitalo (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

17.8.2018: Strateginen muutos ei ole Powerpoint-harjoitus (Peltoniemi)

TTM Jarmo Peltoniemen johtamisen väitöskirjan ”Kaiken keskellä – keskijohto strategisen muutoksen tekijänä ja kokijana” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä professori Anu Puusa (UEF) ja kustoksena professori Iiris Aaltio (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on suomenkielinen.

22.8.2018: Saksan kasvavia autojen yhteiskäyttöpalveluita operoivat monenkirjavat toimijat (Vaskelainen)

DI Taneli Vaskelaisen yritysten ympäristöjohtamisen väitöskirjan ”Sharing Economy Industry Emergence: Insights from the German Carsharing Industry” tarkastustilaisuus. Vastaväittäjänä Professor, Dr. Jonatan Pinkse (Alliance Manchester Business School, University of Manchester, UK) ja kustoksena professori Hanna-Leena Pesonen (Jyväskylän yliopisto). Väitöstilaisuus on englanninkielinen.

Terveydenhuollon ammattilaiset tarvitsevat tukea digipalveluiden tuomaan muutokseen (Rantala)

Terveydenhuollon digitaaliset palvelut mahdollistavat potilaan roolin muuttumisen asiakkaaksi ja hänen aktiivisen osallistumisensa palveluprosessiin sekä itseään koskevaan päätöksentekoon. Digitalisaation tuomat muutokset terveydenhuollon ammattilaisen potilastyössä ovat merkittäviä, mutta muutostarvetta ei usein kuitenkaan käytännön työssä tunnisteta. Terveydenhuollon ammattilaiseen kohdistuu digitaalisessa palveluympäristössä muutospaineita, mutta niihin ei useinkaan löydy tukea.