Osallistu avajaiskulkueeseen!

 

Yliopiston avajaisten yhteydessä järjestetään perinteen mukaisesti akateeminen avajaiskulkue, johon koko yliopiston henkilökunta on tervetullut. Tarkan kulkuejärjestyksen laatimista ja istumapaikkojen varaamista varten pyydämme ilmoittautumaan kulkueeseen maanantaihin 4.9.2017 mennessä.

Kulkue järjestäytyy keskiviikkona 6.9. klo 12.50 päärakennuksen sivukäytävällä (pääsisäänkäynnistä oikealle) ja juhlasaliin klo 13.15 muun yleisön otettua paikkansa. Avajaisten päätyttyä kulkue poistuu salista rehtorin johdolla ensimmäisenä ja etenee Seminariumin vanhaan juhlasaliin kutsuvieraskahveille.

Akateemiseen kulkueeseen pukeudutaan tummaan pukuun, tohtorinaiset mustaan ja muut mustaan tai tummahkoon (lyhyeen) pukuun. Mahdollinen tohtorinhattu otetaan mukaan. Kulkueessa rehtoria ja vararehtoreita seuraavat hallintojohtaja, hallitus, dekaanit, vakinaiset professorit palveluvuosien mukaisessa järjestyksessä, emeritus- ja emeritaprofessorit, erillislaitosten johtajat, ammattijärjestöjen edustajat, ylioppilaskunnan puheenjohtaja, pääsihteeri ja hallituksen jäsenet sekä kulkueeseen ilmoittautuneet opettajat, tutkijat ja muuhun henkilökuntaan kuuluvat.

[Registration in English]

Ilmoittaudun avajaiskulkueeseen:

Ole hyvä ja täytä lomakkeen kaikki kentät.

Yhteystiedot