Osallistu avajaiskulkueeseen!

 

Yliopiston avajaisten yhteydessä järjestetään perinteen mukaisesti akateeminen avajaiskulkue, johon koko yliopiston henkilökunta on tervetullut. Tarkan kulkuejärjestyksen laatimista ja istumapaikkojen varaamista varten pyydämme ilmoittautumaan kulkueeseen keskiviikkoon 29.8.2018 mennessä. 

Kulkue järjestäytyy keskiviikkona 5.9. klo 12.50 päärakennuksen sivukäytävällä (pääsisäänkäynnistä oikealle) ja juhlasaliin klo 13.15 muun yleisön otettua paikkansa. Avajaisten päätyttyä kulkue poistuu salista rehtorin johdolla ensimmäisenä ja etenee Seminariumin vanhaan juhlasaliin kutsuvieraskahveille.

Akateemiseen kulkueeseen pukeudutaan tummaan pukuun, tohtorinaiset mustaan ja muut mustaan tai tummahkoon (lyhyeen) pukuun. Mahdollinen tohtorinhattu otetaan mukaan. Kulkueessa rehtoria ja vararehtoreita seuraavat talous- ja palvelujohtaja, hallituksen puheenjohtaja, kollegion puheenjohtaja, hallituksen jäsenet, dekaanit, vakinaiset professorit palveluvuosien mukaisessa järjestyksessä, emeritus- ja emerita­professorit, erillislaitosten johtajat, ammattijärjestöjen edustajat, ylioppilaskunnan edustajisto sekä kulkueeseen ilmoittautuneet opettajat, tutkijat ja muuhun henkilökuntaan kuuluvat.

Avajaiskulkueeseen ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat vielä ilmoittautua, ota yhteys: riikka.m.heiskanen@jyu.fi. 

 

Yhteystiedot
Ryhmä   Yliopistokollegion jäsenet sijoittuvat kulkueessa oman työtehtävänsä mukaisessa järjestyksessä.