Promovoitavan tohtorin tiedot

Miekanhiojaisissa promovendin hioessa miekkaansa hänestä luetaan esittelyteksti. Tekstien tulisi olla lyhyitä, mutta samalla informatiivisen humoristisia.

An introduction of each promovendi will be read at the Sword sharpening dinner while he/she is sharpening his/her sword. The introduction should be short, but at the same time informatively humorous.

Tiedekunta / Faculty

merkkiä jäljellä

Esimerkki : “Matti Meikäläinen, LitT, 2011, tutki liikunnanopettajakoulutuksen opiskelijavalintoja, on ehtinyt kirjoituspöydän takaa itsekin liikkumaan 40 maratoonin verran. Työskentelee tutkijana LIKES -tutkimuskeskuksessa”.

Example: "John Smith, Ph.D., 2012, studied German industrial history in the early 40's. Interest in German engineering has lead to John owning 23 different Volkswagen Beetles"