Tohtorinmiekan tilauslomake / Order of the doctor's sword

Arvoisa Jyväskylän yliopiston tohtoripromovendi / Dear Doctor Promovendi of the University of Jyväskylä

Promootioaktissa 24.8.2013 saat tohtorin arvon ja oikeuden käyttää perinteisiä tohtorin tunnusmerkkejä tohtorinhattua ja -miekkaa. / In the Conferment of Degrees Ceremony held on the 24th of August 2013 you will be entitled to wear the traditional doctor's emblems, the doctoral hat and sword.

Yhteistilaus ja miekan toimitus / Group order and the delivery of the sword

Olemme valmistelleet tohtorinmiekkojen yhteistilauksen, johon voit ottaa osaa tilaamalla ja maksamalla miekan alla olevalla verkkolomakkeella. Miekan voit hankkia myös itsenäisesti niitä myyvästä liikkeestä tai lainata tuntemaltasi henkilöltä. Miekat valmistaa AU-Holmberg, ja ne toimitetaan suoraan miekanhiojaisiin.

We have prepared a group order of doctoral swords via the University. Instead of buying the sword on your own, now you have the opportunity to order it by using the following form. It is also possible to borrow the sword from an acquaintance. The swords are produced by AU-Holmberg and they will be delivered directly to the Sword Sharpening Dinner.

Hinta ja maksaminen / Price and payment

Miekan hintaan 225 € (sis. alv) kuuluu: / The sword price 225 € (incl. VAT) includes:

• miekka ja tuppi / the sword and scabbard
  • Jyväskylän yliopiston tunnus eli embleemi 24 karaatin kultauksella / the emblem of the University of Jyväskylä with a 24-carat gold plating
  • kaiverrus / engraving
  • vyölenkki ja suojapussi / a belt loop and a cover bag

Verkkomaksumahdollisuus on liitetty tämän lomakkeen yhteyteen. Mikäli sinulla on kysyttävää miekoista ennen tilausta, ota yhteyttä yliopiston promootion tohtoritoimikunnan jäseneen Tatjana Rynkäseen (tatjana.rynkanen [ät] jyu.fi tai puh. 040 805 3012).

The possibility to pay via an online payment service has been attached to this form. In case of further enquiries, please contact Tatjana Rynkänen (tatjana.rynkanen [ät] jyu.fi or tel. +358 40 805 3012).

Seuraavalla lomakkeella voit tehdä miekkatilauksesi. Lomake on lähetetty onnistuneesti, kun saat kiitosviestin lomakkeen lähtetyksestä Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen.

You can submit your order by filling the following form. The form has been sent successfully once you receive a confirmation message after clicking the Send button.

Yhteystiedot / Contact details
Tilauksen tiedot / Order details
Miekan pituus / Length of the sword   Miekkoja on kahta pituutta: 95 cm ja 85 cm. Ota tilauksessasi huomioon oma pituutesi. Lyhyt miekka on ehkä käytännöllisempi, mutta mikäli olet yli 175 cm pitkä, kannattaa harkita pidempää miekkaa. / There are two length options for swords: 95 cm and 85 cm, and thus you should consider your own height when ordering. Shorter sword may be more practical, but if you are over 175 cm tall, it is recommended to consider a longer sword.