Maisterinsormuksen tilauslomake / Order of the master's ring

Arvoisa promootioon osallistuva Maisteri / Dear Master Promovendi of the University of Jyväskylä

Oletko kiinnostunut tilaamaan itsellesi maisterinsormuksen promootioaktia varten ja muistoksi tärkeästä saavutuksesta? Sormusta käytetään promootioaktissa vasemman käden etusormessa valkoisen hansikkaan päällä. Maisterinsormus ei ole aktissa pakollinen, mutta tällöin etusormessa pitäisi olla jokin toinen kultainen sormus.

Would you be interested in ordering a master’s ring for the Conferment of Degrees Ceremony held in August? At the ceremony, the new masters will wear the ring on the left index finger over white gloves. It is not obligatory to buy the official master’s ring, but each master needs to wear a golden (or gold-coloured) ring in the ceremony. In any case, the official master’s ring will also serve as a valuable memory.

Yhteistilaus ja sormuksen toimitus / Group order and the delivery of the ring

Voit ostaa maisterinsormuksen mistä tahansa niitä myyvästä kultasepänliikkeestä, mutta nyt Sinulla on mahdollisuus tilata sormus edullisemmin yhteistilauksessa Kultakeskukselta. Kultakeskus toimittaa yhteistilauksen yliopistolle. Saat sormuksesi seppeleensitojaisissa. Jollet osallistu seppeleensitojaisiin, sovi toimituksesta erikseen tilauksesta vastaavan Jaana Alilan kanssa (jaana.alila [ät] jyu.fi).

Instead of buying the Master’s rings directly from a jeweller’s, now you have an opportunity to order the ring with a more reasonable price via the University. The rings are delivered by Kultakeskus, and you will receive your ring in the Garland Binding Dinner on the day before the Ceremony. If you will not attend the Dinner, the delivery can be organised by contacting Jaana Alila (jaana.alila [ät] jyu.fi).

Sormusvaihtoehdot / Ring options

Sormusvaihtoehdot ja hinnat voit tarkistaa täältä. / You can check the ring options and the prices here.

Sormuksen maksaminen / Payment

Verkkopankkimaksumahdollisuus on liitetty tämän lomakkeen yhteyteen. / The possibility to pay via an online payment service has been attached to this form.

Seuraavalla lomakkeella voit tehdä sormustilauksesi. Lomake on lähetetty onnistuneesti, kun saat kiitosviestin lomakkeen lähtetyksestä Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen. / You can submit your order by filling the following form. The form has been sent successfully once you receive a confirmation message after clicking the Send button.

Yhteystiedot / Contact information
Tilauksen tiedot / Order details
Sormus / Ring

Haluatko kaiverruksen? / Do you want an engraving?