21.08.2013

Ohjeet promootioaktiiin ilmoittautuneille yleisövieraille

YLEISÖVIERAIDEN OHJEET PROMOOTIOSSA 2013

HUOM! Promotioaktiin voivat tulla vain ne yleisövieraat, jotka ovat ennakkoon ilmoittautuneet. Uusia ilmoittautumisia ei voida ottaa enää vastaan!

LAUANTAI 24.8.

Saapuminen

Yleisövieraita pyydetään saapumaan Jyväskylän Paviljonkiin klo 11.30 alkaen ja asettautumaan paikoilleen Paviljongin Wilhelm-auditorioon. Yleisölle on varattu katsomolohko auditorion sisäänkäynnin vasemmalta puolelta yläkatsomosta.

Promootioakti alkaa klo 12.00, jonka jälkeen ovet auditorioon ovat suljettuina. Akti kestää noin kolme tuntia.

Ainoastaan Lutakonaukion pääsisäänkäynti on avoinna. Paviljongin narikka palvelee normaalisti. Paviljongin alueella on useita maksullisia pysäköintihalleja ja parkkialueita.

Paviljongin ravintola palvelee 2. kerroksessa normaalisti ennen promootioaktia ja sen jälkeen. Ravintola on avoinna klo 10.30-18.00

HUOM! Promootioaktissa salissa ei saa valokuvata, eikä saliin saa tuoda matkapuhelimia tai muita laitteita.

Promootiokulkue ja jumalanpalvelus

Promootioaktin päätyttyä yleisöä pyydetään odottamaan paikoillaan promootiokulkueen poistumisen ajan. Promovoitavat maisterit ja tohtorit seuralaisineen siirtyvät aktin jälkeen bussikuljetuksilla Aren aukiolle/Taulumäen kirkkoon. Sään salliessa promootiokulkue Aren aukiolta Puistokatua pitkin kävellään klo 15.50 alkaen. Yleisö voi vapaasti siirtyä katsomaan kulkuetta Puistokadun varrelle. Jumalanpalvelus on tarkoitettu ainoastaan promovoitaville, heidän seuralaisilleen ja yliopiston kulkueeseen osallistuville kutsuvieraille.

Pukeutuminen

Miehet: Akateeminen juhlapuku (frakki, mustat liivit, valkoiset käsineet, mustat (kiiltonahkaiset) kengät, tummat sukat, ei valkoista rintataskuliinaa, valkea solmuke, ei rannekelloa) tai tumma puku, suuret kunniamerkit (tohtorinhattu)

Naiset: Musta tai tumma pitkähihainen puku, pituus lyhyt/pitkä, kun seuralaisella tumma puku; pitkä, kun seuralaisella frakki; suuret kunniamerkit, (tohtorinhattu)

Tervetuloa Jyväskylän yliopiston kahdeksanteen kaikkien tiedekuntien maisteri- ja tohtoripromootioon!

Promootion gratista,

Anne Vartiainen