11.08.2016

To 11.8.2016: Viime hetken ohjeita - sää, harjoitukset ja vieraat

Promootion harjoitukset ja juhlallisuudet alkavat huomenna. Tässä viestissä saat vielä joitakin viime hetken ohjeita tapahtumia varten.

Kulkue ja sää

Promootion kulkue Aren aukiolta Taulumäen kirkkoon kävellään vain jos sää sallii. Jos sataa, bussit kuljettavat osallistujat suoraan Paviljongista Taulumäen kirkkoon ja jumalanpalvelus alkaa noin puoli tuntia ilmoitettua aikaisemmin. Päätös tästä tehdään lauantaina, mahdollisesti vasta promootioaktin jälkeen. Kaikille kerrotaan tilanne Paviljongissa promootioaktin jälkeen.
Joka tapauksessa promootioaktin jälkeen siirrytään busseihin ja tohtorit ottavat miekkansa mukaan. Kirkolla miekat jätetään telineisiin jumalanpalveluksen ajaksi ja otetaan mukaan lähtiessä.
Miekat tuodaan mukaan myös illallistanssiaisiin, koska niitä tarvitaan miekkakujaa varten. Illallisilla käytetään myös hattua ja seppelettä.
Yhteistilauksessa tilatut miekat ovat saapuneet viestintään. Siirrämme ne Ruusupuistoon ja ne odottavat nimikoituina telineessä miekanhiojaisiin tulijoita. Osallistujien mukana tulevat miekat nimikoidaan ovella.

Promovendien vieraat

Promovendien kutsumat omat vieraat (esimerkiksi perheenjäsenet) osallistuvat vain promootioaktiin Jyväskylän Paviljongissa lauantaina kello 12-15. Lisäksi he voivat seurata kulkuetta Puistokadun varrella. Vieraat siirtyvät Puistokadulle omin kyydein. 
Jumalanpalvelukseen ja illallistanssiaisille vieraat eivät osallistu, sillä emme valitettavasti pysty järjestämään riittävän suuria tiloja muihin tilaisuuksiin kuin promootioaktiin.
Vieraiden pukukoodi promootioaktissa on miehillä tumma puku ja naisilla musta tai tumma mekko, jakkupuku tai housupuku

Perjantain harjoitukset ovat pakolliset

Perjantain 12.8. promootioaktin harjoitukset ovat kaikille pakolliset. Harjoituksissa käydään läpi kulkueisiin järjestäytyminen ja promootioaktin kulkue. Harjoittelemalla saamme tämän suuren ja runsaasti yksityiskohtia sisältävän tapahtuman onnistumaan hyvin. Jos osallistumiseen on aivan pakottava este, huolehdithan, että paikalla on joku, joka opastaa sinua jälkikäteen.
Olethan ajoissa paikalla kaikissa tilaisuuksissa. Kaikissa tilaisuuksissa on satoja osallistujia ja paikoilleen järjestäytyminenkin vie aikaa.
 
Pahoittelut, että tässä vaiheessa ei pystytä enää vastaamaan kaikkiin puheluihin ja viesteihin. Toivottavasti nämä tietopaketit auttavat mahdollisimman monia. Aikaisemmat kirjeet löytyvät promootion verkkosivuilta.
 


ystävällisin terveisin
 
Marja Keränen
Promootion 2016 koordinaattori
promootio@jyu.fi,
marja.1.keranen@jyu.fi
040 805 3575