Vip-klubi

Rehtorin vip-klubi ja laatanpaljastustilaisuus 7.3.2018 klo 16.00–17.30

Martti Ahtisaari -sali, Agora, Mattilanniemi 2, Jyväskylä

Minulla on ilo kutsua Teidät, rehtorin vip-klubin entiset ja uudet jäsenet, vip-klubin tapaamiseen ja juhlalliseen kunnialaattojen paljastustilaisuuteen 7.3.2018 klo 16.00 Martti Ahtisaari -saliin.

Tilaisuudessa paljastetaan viimeisimmän varainhankintakampanjan merkittävimpien tukijoidemme kunnialaatat. Kuulemme myös alustukset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen tutkimuksesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Rehtori Keijo Hämäläinen

Ilmoittauduttehan myös vuosijuhlaan: www.jyu.fi/vuosijuhla/ilmoittautuminen

Ilmoittautumistiedot
Osallistun vip-klubin tapaamiseen 7.3. klo 16.00–17.30  


Ilmoitan myös avecin  


Yhteystiedot
Taustatiedot
Lisätiedot
Jyväskylän yliopisto saa käyttää yhteystietojani yliopistoa koskevaan markkinointiin ja viestintään   Saako Jyväskylän yliopisto tallentaa yhteystietosi sidosryhmärekisteriin? Yliopisto käyttää rekisteriä viestintään, tapahtumamarkkinointiin, varainhankintakampanjoihin, suhdetoimintaan ja muuhun yliopiston markkinointiin. Sidosryhmärekisterin lakivelvoitteisen rekisteriselosteen löydät osoitteesta r.jyu.fi/rekisteriseloste


Huomaathan, että mikäli vastaat "Ei", et saa jatkossa kutsuja yliopiston lukuvuoden avajaisiin, vuosijuhlaan ja muihin tapahtumiin.
 
Mikäli henkilötiedoillanne on turvakielto, pyydämme että ette täytä lomaketta. Ottakaa yhteyttä osallistumisen osalta sähköpostilla osoitteeseen viestinta@jyu.fi