24.11.2017

Studia-messut 28.-29.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa

Jyväskylän yliopisto on mukana Studia-messuilla, tiistaina ja keskiviikkona 28.-29.11. Helsingin Messukeskuksessa. Kuusi tiedekuntaamme ja avoin yliopistomme ovat mukana osastolla 4a39. Yliopiston kielikampuksen löydät viereiseltä osastolta 4a40.

Opiskelijalähettiläämme kertovat sinulle opiskelijan arjesta eri tiedekunnissa. Tiedekuntien henkilöstön kanssa keskustelet eri koulutusohjelmiemme sisällöistä. Hakijapalveluidemme väki auttaa sinua hakemiseen liittyvissä kysymyksissäsi. Avoimen yliopiston ständillä voit suunnitella mahdollisen välivuotesi sisältöjä.

Studia17olemmemukana140x350.jpgSeuraa sosiaalisen median kanaviamme ja Facebook-tapahtumaa, pysyt ajan tasalla messutapahtumista.

Jäikö jokin mietityttämään? JYU:n upeat opiskelijalähettiläät vastaavat kysymyksiisi netissä ja somessa.

Tutustu Studia-messuihin: www.studia.messukeskus.com