Susanna Lindholm. Kuva Jani Rutanen

Kansainvälistä kokemusta jo opiskeluaikana

Susanna Lindholm | Johtaminen

Kaikki alkaa Saksasta. Tehdessäni ensimmäistä Erasmus-ulkomaanvaihtoani huomaan  sopeutuvani kansainväliseen ympäristöön erinomaisesti. Seuraavaksi löydän itseni Etelä- Koreasta ja Intiasta. New Delhissä toimin Suomen suurlähetystön talous- ja kauppapolitiikan  korkeakouluharjoittelijana ja pääsen mm. laatimaan puhetta Suomen ulkoministerille. Aika  hienoa!

Intian jälkeen muutan New Yorkiin ja teen Business Development -harjoittelun   kauppakamarille Manhattanilla. Erinomaisen hienoa taas. Amerikan kokemuksen jälkeen  lähden vielä kesäksi International Business -tehtäviin Kiinaan. Kesäni Kiinassa on huikea  menestys ja pääsen kiinalaisen yrityksen kansikuvaksi. Miten tämä kaikki on oikein  mahdollista!? 

Kauppatieteiden opiskelu antaa erittäin hyvät kansainväliset valmiudet. Pääaine johtaminen  avaa monipuoliset työmahdollisuudet lähes mille tahansa toimialalle, sillä jokaisessa  organisaatiossahan tarvitaan johtajaa. Johtamisen opiskelusta voi tehdä hyvin  omannäköisensä polun ja painottaa itselleen tärkeitä asioita. Oma unelmani on toimia  kansainvälisissä johtotehtävissä ja koen, että opiskeluaika kaikkine ulkomaankokemuksineen  on antanut siihen loistavat eväät. Kiitos JSBE! 

Mitä JYU merkitsee minulle: Mahdollisuuksia. JYU on antanut minulle parhaat  mahdolliset eväät toteuttaa tulevaisuuden unelmiani. 

Opiskelijatarinat

Lue mitä opis­ke­li­jam­me ker­to­vat yli­opis­tos­ta, opin­nois­taan ja opis­ke­li­jae­lä­mäs­tä Jy­väs­ky­läs­sä.