Anni Haaparanta

Pupulääkäristä viestijäksi

Anni Haaparanta | Viestintä

Minusta piti tulla isona pupulääkäri, mutta kun tajusin ettei sellaista ammattia ole, halusin kaikkea muuta. Tähtieteilijäksi, lakinaiseksi, opettajaksi, aikuiskasvatustieteilijäksi, bisnesnaiseksi. Sitten löysin viestinnän, jossa koin monien kiinnostuksenkohteideni yhdistyvän ja täällä sitä vielä ollaan!

Jyväskylä on täydellinen opiskelijakaupunki. Muutin Jyväskylään Vihdistä, joka on 3,5 tunnin ajomatkan päässä. Aluksi ajattelin, että onpas se kaukana kaikesta, mutta päätös lähteä oli elämäni paras. Jyväskylä on todella rikas kaupunki, sillä sinne tulee paljon opiskelijoita ympäri Suomen. Lähes kaikki ovat samassa tilanteessa aluksi – kukaan ei tunne juuri ketään.

Mieleenpainuvimpia hetkiä opiskeluvuosieni varrelta ovat olleet vuosi ainejärjestöni Parku ry:n tapahtumavastaavana, opiskelijavaput, JYU:n tarjoama mahdollisuus päästä Erasmus-vaihtoon (olin Belgian Gentissä) ja ennen kaikkea kaikki ystävät, joihin olen saanut tutustua opiskelujeni kautta.

Jos minulla ei ole koulua tai muita velvoitteita, lähden Jyväsjärven ympärille kävelylle, vietän aikaa ystävieni kanssa tai urheilen. Suurin haaveeni on löytää aidosti oma juttuni ja lähteä toteuttamaan sitä. Tällä hetkellä haluan muuttaa hetkeksi ulkomaille ja haluaisin päästä Adidakselle joku päivä tekemään viestinnän hommia.

Lempipaikkani kampuksella: Seminaarinmäen päärakennuksen kahvila Belvedere. 

Opiskelijatarinat

Lue mitä opis­ke­li­jam­me ker­to­vat yli­opis­tos­ta, opin­nois­taan ja opis­ke­li­jae­lä­mäs­tä Jy­väs­ky­läs­sä.