05.12.2018

#jyunitysign

#JYUnitysign on tunnus taidosta, tiedosta ja intohimosta.

Se on tunnus ajattelun avoimuudesta ja ihmisläheisestä yhteisöstä. Se on tunnus meille kaikille jotka etsimme vastauksia huomisen kysymyksiin. 

JYUnitysign on myös viittomakielisten aakkosten U-kirjain. Viitottuna se tarkoittaa valaa, todellista tai aitoa.

Osallistu arvontaan! 

Näytä tunnusta ja jaa se Instagramissa! Lisäämällä kuvaan hashtagin #JYUnitysign, osallistut hissilippujen arvotaan Himoksen ja Tahkon hiihtokeskuksiin. Kilpailuaika on 8.12.2018 – 3.4.2019.

 • Arvonnan säännöt

  Järjestäjä:
  Jyväskylän yliopisto Pl 35, 40014, Jyväskylä (myöhemmin "Järjestäjä").
  Facebook ei sponsoroi, tue, ylläpidä, hallinnoi tai ole osallisena tähän kilpailuun.

  Kilpailuun osallistuminen:
  Kilpailulla tarkoitetaan Järjestäjän jyu.fi/jyunitysign verkkosivulla ilmoitettua #jyunitysign -kuvakilpailua. (jäljempänä ”Kilpailu”). Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla hashtagillä #jyunitysign varustettu kilpailukuva tai video Instagramissa tai Facebookissa.
  Kilpailu on voimassa 7.12.2019 – 3.4.2018 välisen ajan.

  Osallistumiskelpoisuus:
  Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen sekä heidän perheenjäseniään.

  Millaisella kuvalla voi osallistua?
  Järjestäjä kutsuu Kilpailuun kuvia, joissa on kuvattu Jyunity-käsimerkki ja kuvan julkaisun yhteyteen on merkitty hashtag #jyunitysign. Kuvan täytyy olla osallistujan itse ottama ja liittyä Järjestäjän ilmoittamaan Kilpailun aiheeseen.
  Järjestäjällä on oikeus hylätä kaikki aiheeseen liittymättömät tai kommentit harkintansa mukaan.

  Voittajien valinta ja palkinto:
  Järjestäjä valitsee Kilpailuun osallistuneiden kuvien joukosta voittajia oman harkintansa mukaan. Järjestäjä pidättää oikeuden olla valitsematta Kilpailun voittajia lainkaan, mikäli osallistuneiden kuvien joukossa ei Järjestäjän harkinnan mukaan ole Järjestäjän Kilpailuilmoituksen ja näiden Kilpailun sääntöjen mukaista kuvaa.
  Palkintona Järjestäjä arpoo päivälippu-paketteja kahdelle hengelle Tahkon ja Himoksen laskettelukeskuksiin. Palkintojen arvo on noin 84 € / per lippupaketti.

  Palkintojen luovutus ja julkisuus:
  Järjestäjä ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti ja sopii palkinnon toimituksesta. Palkinto toimitetaan yhteydenoton jälkeen erikseen sovitulla tavalla.

  Tekijänoikeudet ja kuvien julkaisu:
  Järjestäjä tarkastaa kaikki verkossa julkaistavat kuvat. Osallistumalla kilpailuun osanottaja myöntää Järjestäjälle rajoittamattoman oikeuden julkaista kilpailuun lähetetyn kuvan Järjestäjän Facebook-sivulla, Järjestäjän verkkosivulla, Järjestäjän blogissa tai muissa mahdollisissa Järjestäjän valitsemissa medioissa ilman kuvan lähettäneen osanottajan erillistä suostumusta. Kuvan lähettänyt osanottaja ei ole oikeutettu palkkioon kuvan julkaisusta. Järjestäjällä ei ole velvollisuutta julkaista kilpailuun osallistunutta kuvaa.

  Muut ehdot:
  Kuvan lähettäjä on vastuussa siitä, että hän on itse ottanut lähettämänsä kuvat. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on myös kuvan mahdollisena kohteena olevan henkilön suostumus kuvan lähettämiseen.

  Järjestäjän vastuu:
  Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä Kilpailuun osallistumiseen. Mikäli viestintämateriaaleissa, joissa Kilpailusta on viestitty, löytyy paino- tai jokin muu tekninen virhe, Järjestäjä, Järjestäjän yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

  Arpajaisvero:
  Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä Kilpailun säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

  Myöhästyneet tai laittomat osallistumiset:
  Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä ja estää kaikki sellaisten henkilöiden Kilpailuun osallistumiset, jotka ovat osallistuneet Kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten luvaton osallistuminen Kilpailuun, tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen tai arvontatuloksen manipulointi, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset tai muut mahdolliset näiden Kilpailun sääntöjen tai voimassa olevan lainsäädännön vastaiset toimet. Kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset mitätöidään ilman erillistä ilmoitusta.

  Yhteystietojen käyttö:
  Järjestäjä ei kerää tai säilö osallistujien yhteystietoja. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Nämä Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä Kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.