Klassinen musiikki

Artistit ja duot 

 

Duo Festival

Duo Festival

Duo Festival on viulisti Sanna Kokon ja pianisti Henrik Nissisen tyylikäs ja nuorekas yhtye, joka on jo vuosien ajan ollut kysytty esiintyjä erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa, sekä konserteissa. Duo viihdyttää kuulijoitaan niin juhlavalla klassisella, kuin tyylikkäällä, tunnelmallisella evergreen- ja elokuvamusiikilla. Duo onkin oiva valinta esim. illallistilaisuuksien, merkkipäivien tai yritystapahtuman ohjelmanumeroksi ja tunnelman kohottajaksi.

Tammikuussa 2013 Duo esiintyi Viking Linen lippulaiva M/S Gracen kutsuvieras- ja neitsytristeilyillä ja se kuuluu tätä nykyä aluksen vakioartisteihin. Duo on tehnyt yhteistyötä myös mm. Nordean, YIT:n ja Osuuspankin kanssa.

Yhteystiedot: Henrik Nissinen, 044 019 0186, 
                         henrik.nissinen@uusijyvaskyla.fi
Lisätietoa:       Duo Festival - Verkkosivut


Duo Väre Duoväre

Duo Väre on kahden muusikkoystävyksen Nina Salosen (piano) ja Aleksi Vaskon (sello, klassinen laulu) perustama klassinen duo, joka sai alkunsa opiskeluaikojen kamarimusiikkiyhteistyön innoittamana. Olemme molemmat valmistuneet Jyväskylän ammattiopistosta muusikoiksi. Ohjelmistossamme ovat läsnä musiikin monet muodot klassisesta kevyempään, laulumusiikista instrumentaaliin. Älä epäröi ottaa yhteyttä nopeallakaan varoitusajalla.

Palkkiotoive:  300-400€ tilaisuuden luonteesta, matkoista ja
                        ohjemistotoiveista riippuen. Toivomme, että
                        esiintymistilasta löytyisi hyväkuntoinen
                        piano, tavaroiden säilytystila sekä tuolit. 
Yhteystiedot: Aleksi Vasko, puh. 050 5572959
                        Nina Salonen, puh. 040 5514568
                        duovare@gmail.com

Lisätietoja:     Duo Väre - Facebook


Henrik NissinenPianisti Henrik

Diplomipianisti, musiikin maisteri Henrik Nissinen on lahjakas ja monipuolinen pianisti, joka on jo 15 vuoden ajan esiintynyt ympäri Suomea mitä erilaisimmissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Tutuiksi ovat tulleet niin suuret yritysjuhlat, pienemmät perhetilaisuudet, kuin laivaristeilytkin. Henrikin monipuolinen ohjelmisto kattaa näyttävät klassiset virtuoosinumerot ja viihdyttävän, jazzahtavan evergreen- ja elokuvamusiikin. Tunnelmallisella musisoinnillaan hän pitää huolen, että vieraat viihtyvät. Henrik on tehnyt yhteistyötä mm. Ravintola Savoyn, Viking Linen, Kristina Cruises:n ja Osuuspankin kanssa.

Yhteystiedot: Henrik Nissinen, 044 019 0186, 
                         henrik.nissinen@uusijyvaskyla.fi
Lisätietoa:      
Henrik Nissinen - Verkkosivut

Yhtyeet 

Jyväskylän NaislaulajatJyväskylän Naislaulajat

Jyväskylän Naislaulajat on energinen ja maineikas 1952 perustettu naiskuoro. Laulajia on nelisenkymmentä. Kuoro esiintyy myös pienemmissä kokoonpanoissa. Ohjelmisto on monipuolinen, ja siitä löytyy lauluja sekä juhliin että rentoihin tilaisuuksiin suomalaisten nykysäveltäjien teoksista kirkko- ja viihdemusiikkiin. Myös uusimpia suomalaisia joululauluja on ohjelmistossa. Kuoroa johtaa kansainvälisestikin arvostettu diplomikuoronjohtaja Rita Varonen.

Jyväskylän Naislaulajat on menestynyt ulkomaisissa ja kotimaisissa kilpailuissa. Kuoro on myöst tehnyt 4 omaa CD-tallennetta, joista viimeisin 'Jouluinen lumi' julkistettiin vuoden 2011 jouluksi.

Palkkiotoive:  Esiintymispalkkio on koko kuorosta noin 400 euroa riippuen esiintymisen
                        kestosta, pienemmät kokoonpanot ja lyhyet esiintymiset sovitaan erikseen
                        tilaisuuskohtaisesti. Kuoro tarvitsee pukeutumistilan.
Yhteystiedot: Puheenjohtaja Merja Myller
                        puheenjohtaja@naislaulajat.net
Lisätietoja:      Jyväskylän Naislaulajat - Verkkosivut

 

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri SinfisSinfis

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri Sinfis on n. 30-40 soittajan kokoonpano, joka taipuu niin klassiseen kuin viihteellisempäänkin ohjelmistoon. Peruskokoonpanoomme kuuluu jousiston lisäksi yleensä myös puu- ja vaskipuhaltamia. Orkesterista on mahdollista muodostaa pienempiä kokoonpanoja, kuten jousikvartetteja, erilaisia tilaisuuksia varten.

Palkkiotoive:  palkkio neuvotellaan tilaisuuden mukaan
Yhteystiedot: intendentti Miika Hakala
                         miika.k.h.hakala@student.jyu.fi 
Lisätietoa:       Sinfoniaorkesteri Sinfis - Verkkosivut


Trio Uusi JyväskyläTrio Uusi Jyväskylä

Trio Uusi Jyväskylä on tyylikäs yhtye jossa soittaa kolme musiikin ammattilaista; viulisti Sanna Kokko, sellisti Ilkka Kauppi ja pianisti Henrik Nissinen. Yhtye esittää kevyttä klassista ja evergreen-musiikin klassikkoja. Trio luo nuorekkaalla otteella juhlavaa mutta rentoa tunnelmaa. Yhtye on esiintynyt mm. perhejuhlissa, yritystapahtumissa ja illallistilaisuuksissa. 

Palkkiotoive:  Sopimuksen mukaan: 600-900 euroa
Yhteystiedot: Henrik Nissinen, 044 019 0186, 
                         henrik.nissinen@uusijyvaskyla.fi
Lisätietoa:       Trio Uusi Jyväskylä - VerkkosivutKuvas Volver.jpgTrio Volver!

Argentiinalaista ja suomalaista tangoa, viihdyttävää laulelmaa, ja klassisia säveliä. Tarvitsemme akustisen pianon/flyygelin ja äänentoiston laulajalle
Laulu, Tuija Kiviranta 
Sello, Kalle Kangas 
Piano, Nina Loimusalo
Palkkiotoive: 500-1000 riippuen esityksen kestosta
Yhteystiedot: studio@wippies.com

 


 

Uusi Jyväskylä Salon EnsembleUusi Jyväskylä Salon Ensemble

Uusi Jyväskylä Salon Ensemble on ainutlaatuinen viiden ammattimuusikon vanhan ajan glamouria henkivä salonkikvintetti. Se luo musiikillaan tyylikästä ja viihtyisää tunnelmaa. Yhtyeeltä taittuu niin vauhdikkaat ohjelmanumerot, kuten Piazzollan tuliset tangot, Brahmsin Unkarilaiset tanssit ja Straussin valssit, kuin rauhallisempi tunnelmointi esimerkiksi G. Gershwinin ikivihreiden parissa. Yhtye sopii hyvin niin taustamusiikin, kuin kokoillan konserttien esiintyjäksi.

Salon Ensemble esiintyy omin konsertein, sekä tilattuna artistina yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Kesäkuussa 2012 yhtyeellä oli kunnia esiintyä illallisgaalassa Jyväskylässä Presidentti Martti Ahtisaarelle ja kesällä 2013 yhtye päätti Jyväskylän Kesä-festivaalin omalla konsertillaan. Yhtyeessä soittavat Zuzana Gasparova ja Sanna Kokko, viulu, Ilkka Kauppi, sello, Jani Koskela, kontrabasso ja Henrik Nissinen, piano.

Palkkiotoive:  neuvoteltavissa tilaisuuskohtaisesti
Yhteystiedot: 
Henrik Nissinen, 044 019 0186, henrik.nissinen@uusijyvaskyla.fi
Lisätietoa:       Salon Ensemble - Verkkosivut