12.10.2017

Teatteri/Sirkus

Teatteri

Jyväskylän Ylioppilasteatteri ryJyväskylän Ylioppilasteatteri ry

Jyväskylän ylioppilasteatteri tekee kaikenlaisiin tilaisuuksiin räätälöityjä esityksiä sekä suunnittelee ja valmistaa esityksiä tilaajan tarpeisiin. Teatterimme jäsenet voivat myös toimia tilaisuuksissa juontajina tai esittää pätkiä ohjelmistostamme. Esitys voi toimia piristysruiskeena pitkän seminaarin välipalana tai olla osa koulutusta. Monet jäsenistämme ovat opiskelleet draamakasvatusta, joten emme pelkää käyttää soveltavan teatterin keinojakaan.


Palkkiotoive:  100-500 euroa (sopimuksen mukaan).
Yhteystiedot:
 Riikka Pietilä, keikkavastaava@jyt.fi, puh. 050 919 6472
Lisätietoa:      Jyväskylän Ylioppilasteatteri - Verkkosivut
                        Jyväskylän Ylioppilasteatteri - Blogi

 

Mieletön sitruunaMieletön Sitruuna

Viisivuotias improvisaatioteatteri Mieletön sitruuna loihtii nuoresta iästään huolimatta varsin kypsää ja kirpeää teatteria. Yleisöltä kalastamiemme ehdotusten avulla luomme kohtauksia maan ja taivaan väliltä.

Teemme sekä komediallisia tekniikoita yhdisteleviä esityksiä että improvisoituja näytelmiä. Koska improvisaatioteatteri on alamme, voimme sopia tilaajan kanssa mitä erilaisimpia esitysformaatteja, kuten konferenssin avausperformanssin tai musiikkiesityksen yleisön ehdotuksista. Voimme neuvotella esityksen yksityiskohdat tilaajan toiveiden mukaan.

Esityksemme sopii monenlaiseen tilaisuuteen ja tilaan, koska suunnittelemme kokoonpanon ja esityksen tilaan sopivaksi. Pienelle yleisölle esiinnymme mielellään ilman äänentoistoa, mutta isommassa tilaisuudessa head set -mikeistä on apua. Tila lämmittelyä varten on plussaa.

Palkkiotoive:  250–400 euroa, riippuen esityksen pituudesta ja muista neuvoteltavista seikoista.
Yhteystiedot: Roosa Hotakainen, puh. 050 303 3148, roosa.i.hotakainen@student.jyu.fi 
Lisätietoa:       Mieletön sitruuna - Verkkosivut