Tästä osiosta löydät tanssin ja liikunnan alan esiintyjiä. Selaa alaspäin ja valitse tilaisuuteesi sopiva, vauhdikas kokonaisuus!

Campuksen Koonto Dance TeamCampuksen Coonto Dance Team

Campuksen Koonto Dance Team on esiintyvä ja kilpaileva tanssijoukkue. Ryhmän koko on lukukaudesta riippuen noin kymmenenkunta tanssijaa.

Kaikilla jäsenillämme on pitkä tausta erilaisten tanssi- tai voimistelulajien parissa. Tämä mahdollistaa hyvinkin eri erityyppiset ja -tyyliset ohjelmat: olemme esiintyneet muun muassa jazzin, bollywoodin, pikkujoulujen sekä showtanssin tunnelmissa.

Voimme tanssia valmiin kilpailu- tai näytösohjelman tai suunnitella juuri teille sopivan koreografian. Meidän kanssamme on mahdollista päästä myös lavalle!

Esiintymisryhmän koko on sovittavissa. Tarvittava tanssitila riippuu koreografiasta sekä ryhmän koosta. Jos tapahtumassasi on näyttävän tanssiryhmän mentävä aukko, varaa meidät jo hyvissä ajoin!

Palkkiotoive:  Sopimuksen mukaan
Yhteystiedot: Emilia Ward, puh. 050 3580722, emilia.a.ward@student.jyu.fi
Lisätietoa:       Campuksen Koonto Dance Team - Verkkosivut
                         Campuksen Koonto Dance Team - Facebook

Jyväskylän FlamencoyhdistysJyväskylän Flamencoyhdistys

Flamencoesitys sopii monenlaisiin tilanteisiin, kuten intiimiin yksityistilaisuuteen tai isoon yleisötapahtumaan. Kun haluat tarjota ystävällesi mieleenpainuvan syntymäpäivälahjan tai nostattaa pikkujoulujen tai häätilaisuuden tunnelmaa, flamencoesitys on siihen hyvä vaihtoehto. Jyväskylän Flamencoyhdistyksen Flamante-ryhmän ohjelmistossa on sekä perinteistä flamencotanssia että nykyflamencoa. Ohjelmisto rakentuu erilaisille flamencon tyylilajeille, "paloille", jotka liikkuvat tunneilmaisultaan melankoliasta voimaan ja surumielisyydestä riehakkaaseen ilonpitoon. Flamencoesitys voi olla yhden tanssijan soolo tai 6-7 tanssijan ryhmäkoreografia, esityksen kesto voi vaihdella viidestä minuutista kokoillan esitykseen. Ohjelmistossa on myös tanssiteoksia, uusimpana Women in me vuodelta 2014.

Tilausesitykset suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa. Flamencoesitys ei tarvitse välttämättä suurta tilaa, mutta lajiin oleellisesti kuuluvan jalkatyöskentelyn (koputukset) vuoksi esityksen onnistuminen edellyttää esityspaikan lattian tarkastamista. Yhdistyksellä on vuokrattavissa tanssimattoja. Esitykset tehdään levymusiikkiin, joten äänentoisto tarvitaan. 

Palkkiotoive:  120-1000 euroa esityksestä riippuen.
Yhteystiedot: Minna Juntunen, esiintymiset@flamencojyvaskyla.fi, puh. 050 596 3445
Lisätietoja:      Jyväskylän Flamencoyhdistys - Verkkosivut