Banneri

Tervetuloa lasten ja nuorten yliopistoon

esine_kirjat.jpgesine_mikroskooppi.jpgesine_nappaimet.jpgesine_sulkakyna.jpgesine_mittalasit.jpg

Ajankohtaistatyttolappari.jpg 

  • Kesän 2018 Agenttileirin ilmoittautuminen on nyt auki. Huomioithan, että leirin suosiosta johtuen ilmoittautumiset ja kurssimaksut ovat sitovia! Kolmipäiväisellä agenttileirillä osallistujat pääsevät kehittämään ketteryyttään ja kädentaitojaan erilaisilla toimintapisteillä. Leirillä muun muassa rakennellaan agentin työkaluja ja läpäistään temppuratoja.
  • Kielikampuksen huippusuositun kielileirin ajankohta on varmistunut. Kesän 2018 leiri järjestetään 4.6.-8.6. viikolla 23. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 12.3.-23.3. osoitteessa kielileiri.jyu.fi. Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin osallistujien maksimimäärä arvotaan osallistujat ensikertalaisten joukosta.
  • Ilmoittautuminen IT-tiedekunnan suosituille Nuorten peliohjelmointikursseille tapahtuu tänä kesänä Lasten ja nuorten yliopiston sivujen kautta. Ilmoittautuminen kursseille on nyt avattu, ja linkit löydät sivun vasemmasta laidasta. Maksuttomia kursseja järjestetään tänä kesänä ma-pe viikoilla 23 (tuplakurssi), 24, 26 ja 31. Et tarvitse aiempaa kokemusta peliohjelmoinnista tai ohjelmoinnista - innostus riittää!
  • Kesän 2018 elokuvaleirin ilmoittuautumislinkki löytyy nyt vasemmanpuoleisesta sivupalkista. Tervetuloa mukaan ideoimaan, suunnittelemaan, roolittamaan, näyttelemään, kuvaamaan ja editoimaan omia elokuvia!
  • Ilmoittautuminen huhti-toukokuun CSI -tiedekerhoon 3.-6. luokkalaisille on nyt avattu! Muistathan ilmoittautua myös maalis-huhtukuussa järjestettävään soveltavan matematiikan kerhoon, huhtikuussa järjestettävään animaatiokerhoon sekä toukokuussa järjestettävälle valokuvauksen jatkokurssille! Ilmoittautumislinkit löytyvät oikeasta sivupalkista.
  • Kevään esitteen sähköinen versio löytyy täältä. Esitettä on saatavissa tammikuun lopussa mm. kirjastoista. Ilmoittautuminen loppukevään ja kesän ohjelmaan avataan helmikuun aikana! Pysy siis kuulolla.
    pipari_poika.jpg
    esine_valokuvaus.jpg

Mikä Lasten ja nuorten yliopisto?

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa mahdollisuuden tutustua Jyväskylän yliopiston eri tieteenaloihin ja niiden toimintaan. Ympäri vuoden järjestettävien kurssien ja työpajojen tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Tiedettä tehdään tutkien, arvioiden, ihmetellen, innostuen ja itse kokeillen.

ryhma.jpg

 

 

Lasten yliopistotoiminnassa mukana

 

 

 

 

Kurssitarjonta

Kurssitarjonta

Keväällä 2018

Ilmoittautuminen avattu seuraaviin kerhoihin/kursseille: 

Avaamme lähiaikoina ilmoittautumiset seuraaviin:

Yhteystiedot

Koordinaattori

Joanna Mäki-Valkama
Lasten ja nuorten yliopistotoiminnan koordinaattori
HuK
joanna.k.maki-valkama@jyu.fi

 

Toiminnan järjestäjien yhteystietoja 


maapallopoika.jpg