16.04.2018

Tervetuloa mukaan ratkomaan luonnon mysteerejä! Alakouluikäisille tarkoitettu maksuton luontoon ja kenttäekologiaan keskittyvä päiväleiri Rutalahden Nuorisoseurantalolla 4.-8.6. on nyt avattu ilmoittautumisille.

Luonnon mysteerejä ratkomaan

Luonnon mysteerejä ratkomaan! ilmoittaudu 27.5. mennessä TÄÄLTÄ

Kuka kurkistaa sammalmättään suojista? Kuka asustaa pinnan alla? Oletko ikinä tavannut hurjaa maakiitäjäistä tai koskien mahtavaa kalastajaa koskikaraa?  Luontoleirillä pääset tutustumaan näihin ja moniin muihin otuksiin, joita luonnossa lymyää!

Leiri koostuu viidestä teemapäivästä, joiden aikana pääsemme seikkailemaan Rutalahden alueen lähiluontoon ja Koskikaran kierroksen luontopolulle. Liikumme haavit, kiikarit ja mikroskoopit kourassa läpi metsien ja vesistöjen tutustuen niiden asukkaisiin. Havainnoimme ja tutkimme luontoa siis oikeiden biologien jalanjäljissä.

Leiri on maksuton ja leiripäivien aikana nautitaan Rutalahden nuorisoseuran tarjoama lounas.

Tervetuloa ihmettelemään luontoa kanssamme!

Leirin ajankohta: 4.-8.6.2018 klo 9.00-15.00.

Leiripaikka: Nuorisoseurantalo Suojarinne, Vällyhoilontie 32, Rutalahti

Ohjaajina luonnontieteiden yliopisto-opiskelijat Selma Närkki, Henna Kraft ja Elli Herranen.

Mukansa leiriä järjestämässä Jyväskylän yliopisto, Kesäyliopisto, Joutsan kunta sekä Rutalahden nuorisoseura