14.02.2018

Tervetuloa lasten ja nuorten yliopistoon

esine_kirjat.jpgesine_mikroskooppi.jpgesine_nappaimet.jpgesine_sulkakyna.jpgesine_mittalasit.jpg

Ajankohtaistatyttolappari.jpg 

  • Kielikampuksen huippusuositun kielileirin ajankohta on varmistunut. Kesän 2018 leiri järjestetään 4.6.-8.6. viikolla 23. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 12.3.-23.3. osoitteessa kielileiri.jyu.fi. Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin osallistujien maksimimäärä arvotaan osallistujat ensikertalaisten joukosta.
  • Ilmoittautuminen IT-tiedekunnan suosituille Nuorten peliohjelmointikursseille tapahtuu tänä kesänä Lasten ja nuorten yliopiston sivujen kautta. Ilmoittautuminen kursseille on nyt avattu, ja linkit löydät sivun vasemmasta laidasta. Maksuttomia kursseja järjestetään tänä kesänä ma-pe viikoilla 23 (tuplakurssi), 24, 26 ja 31. Et tarvitse aiempaa kokemusta peliohjelmoinnista tai ohjelmoinnista - innostus riittää!
  • Kesän 2018 elokuvaleirin ilmoittuautumislinkki löytyy nyt vasemmanpuoleisesta sivupalkista. Tervetuloa mukaan ideoimaan, suunnittelemaan, roolittamaan, näyttelemään, kuvaamaan ja editoimaan omia elokuvia!
  • Ilmoittautuminen huhti-toukokuun CSI -tiedekerhoon 3.-6. luokkalaisille on nyt avattu! Muistathan ilmoittautua myös maalis-huhtukuussa järjestettävään soveltavan matematiikan kerhoon, huhtikuussa järjestettävään animaatiokerhoon sekä toukokuussa järjestettävälle valokuvauksen jatkokurssille! Ilmoittautumislinkit löytyvät oikeasta sivupalkista.
  • Kevään esitteen sähköinen versio löytyy täältä. Esitettä on saatavissa tammikuun lopussa mm. kirjastoista. Ilmoittautuminen loppukevään ja kesän ohjelmaan avataan helmikuun aikana! Pysy siis kuulolla.
    pipari_poika.jpg
    esine_valokuvaus.jpg

Mikä Lasten ja nuorten yliopisto?

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa uudenlaisen toimintamuodon, jonka parissa osallistujat pääsevät tutustumaan yliopistossa toimiviin tieteenaloihin. Kurssien ja työpajojen tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Tiedettä tehdään tutkien, arvioiden, ihmetellen, innostuen ja itse kokeillen.

ryhma.jpg