12.12.2017

Tervetuloa lasten ja nuorten yliopistoon

esine_kirjat.jpgesine_mikroskooppi.jpgesine_nappaimet.jpgesine_sulkakyna.jpgesine_mittalasit.jpg

Ajankohtaistatyttolappari.jpg 

  • Viime lauantain sokerilumilinnatyöpajoijen tuotteista Ruusupuiston ala-aulaan koostettu näyttely on avoinna 18.12.2017 asti rakennuksen aukioloaikoina tai ikkunan takaa tirkisteltynä. Tiedemuseon pajoissa askarreltuja perinteisiä kuusenkoristeita puolestaan pääsee kurkistamaan näyttelykeskus Soihdussa. Kiitämme lämpimästi sokerit Alvar Aalto -museon pajoihin lahjoittanutta Suomen Sokeri Oy:tä (Nordic Sugar Oy), sekä sokerit Kirkkonummelta Jyväskylään kuljettanutta Riku Järvistä. Lasten ja nuorten yliopisto toivottaa mukavaa ja touhukasta joulunaikaa! (päivitetty 12.12.2017)
  • Kevään esite on valmis, ja matkalla kohti taittoa ja painokonetta. Tiedot tulevasta ohjelmasta löytyvät sivupalkista, ja ilmoittautumislinkkejä availlaan alkuvuodesta 2018. Ilmoittautuminen tammikuussa alkaville valokuvauksen peruskurssille ja englannin kielikerhoihin on jo avattu, toimi siis nopeasti! (päivitetty 5.12.2017)
  • Ilmoittautuminen kevään 2018 englannin kielikerhoihin on avattu! Kerhoihin ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin osallistujat. Varmista paikkasi kerhossa nopeasti - linkit ilmoittautumiseen löytyvät oikeasta sivupalkista. (päivitetty 20.11.2017.)
    pipari_poika.jpg
    esine_valokuvaus.jpg

Mikä Lasten ja nuorten yliopisto?

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa uudenlaisen toimintamuodon, jonka parissa osallistujat pääsevät tutustumaan yliopistossa toimiviin tieteenaloihin. Kurssien ja työpajojen tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Tiedettä tehdään tutkien, arvioiden, ihmetellen, innostuen ja itse kokeillen.

ryhma.jpg