12.03.2018

Nuorten peliohjelmointikurssit 12-18 -vuotiaille vk. 23, 24, 26 ja 31

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ - Valitse kurssitarjontalistasta haluamasi viikko!

Oletko aina halunnut ohjelmoida oman pelin? Viiden päivän mittaisilla nuorten peliohjelmointikursseilla opetellaan tekemään 2D -pelejä, ja nähdään, miten koulumatematiikkaa ja -fysiikkaa voi hyödyntää hauskasti. Kurssille et tarvitse aiempaa kokemusta peliohjelmoinnista tai ohjelmoinnista. Riittää, että sinulla on avointa mieltä ja innostusta!

Kesällä 2018 maksuttomia nuorten peliohjelmointikursseja järjestetään ma-pe viikoilla 23 (tuplakurssi), 24, 26 ja 31. Aiemmasta poiketen ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Lasten ja nuorten yliopiston kautta.

Kurssit järjestetään Jyväskylän yliopiston Agora -rakennuksessa, B-siiven IT-luokissa (os. Mattilanniemi 2). Kurssipäivät kestävät klo 9-15. Kurssipaikalla on mahdollista ruokailla 5€:n hintaan lounasravintola Piatossa tai ottaa mukaan omat eväät.

Ilmoittautuminen kullekin kurssille päättyy viikkoa ennen kurssin alkua.