03.05.2018

Opettajille ja vanhemmille

Tervetuloa mukaan Lasten ja nuorten yliopistoon!

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopistossa tiedettä ja taidetta lähestytään innostavan tekemisen ja kokemisen kautta. Meiltä löydät monitieteellisiä leirejä, työpajoja ja kursseja, joita järjestävät yliopistojen tiedekunnat sekä muut yhteistyökumppanit kampuksen sisällä ja ulkopuolella.

Jyväskylän yliopiston Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia tutkivaan oppimiseen ja akateemiseen tutkimukseen, tutustuttaa lapsia yliopiston tieteenaloihin ja kampusalueisiin sekä lisää lasten ja nuorten kiinnostusta tieteitä kohtaan. Lisäksi tarjoamme yliopisto-opiskelijoille ja yliopiston henkilökunnalle mahdollisuuksia opettaa tieteenalojaan käytännössä, ja sitä kautta kehittää tiedekommunikaatiota sekä työelämätaitoja.

Toimintaa järjestetään ympäri vuoden. Suosittujen kesäleiriemme sekä vuosittaisen monitieteisen syyslomaleirimme lisäksi järjestämme useita erilaisia kursseja, kerhoja ja työpajoja. Otamme mielellämme vastaan toiveita tai ehdotuksia. Alä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä mikäli juuri sinun tiedeharrastuksesi puuttuu Keski-Suomen alueen harrastekentältä, tai haluaisit lisätietoa jostain tietystä aiheesta!

Il­moit­tau­tu­essasi toimintaamme huo­mioithan seu­raa­vat asiat:

  • Kurssin, leirin tai työpajan mahdollinen osallistumis- tai materiaalimaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun maksamatta jättäminen ei vastaa paikan peruutusta! Jotta paikkoja vapautuisi mahdollisille varasijoille, ilmoita paikan perumisesta aina kesäyliopiston toimistoon.
  • Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 
  • Jos verkkomaksaminen jostain syystä epäonnistuu, tarvitset erikoisjärjestelyjä maksamiseen liittyen tai ilmoittautumisen yhteydessä on muita ongelmia, ota yhteyttä kesäyliopiston toimistoon.
  • Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa ennen kurssin, leirin tai työpajan alkamista.
  • Pääasiassa Kesäyliopisto ei palauta maksettuja opintomaksuja. Mahdollisissa sairastapauksissa maksupalautuksesta tulee neuvotella kesäyliopiston toimiston kanssa.

Kesäyliopiston toimisto ja laskutusasiat:
kesayo(at)jyu.fi
044 760 3730 

(ark. klo 9.00-15.00)