Ajankohtaista

Sop­pi-kau­pan pal­ve­lut uu­dis­tu­vat. Tule mu­kaan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin!

Yliopistokauppa Sopin nykyinen toimitila tyhjennetään kirjastorakennuksen korjauksen vuoksi alkukesästä 2019, ja palvelut järjestetään uudella tavalla. Yliopistotuotteita myydään 1.6.2019 alkaen Semma-ravintoloiden yhteydessä. Näin parannamme JYU-tuotevalikoiman saatavuutta eri puolilla kampusta.

Tule Sop­pi-kau­pan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin! Mitä uusia tuotteita toivot Soppiin? Millaiset tunnukset viestivät juuri meidän yliopistostamme ja sen tarinasta? Millaista JYU-asua haluaisit ylpeänä kantaa?

Soppi-kauppa kutsuu opiskelijoita JYU-tuotteiden tuotekehitysraatiin. Raadin tarkoituksena on toimia ideointi- ja testiryhmänä JYU-tuotevalikoiman kehittämiseksi. Ryhmä kokoontuu kevään mittaan pari kertaa. Kaikki raadin jäsenet saavat yliopiston hupparin (tai vastaavan JYU-tuotteen).

Lämpimästi tervetuloa raatiin! Ilmoittaudu mukaan soppi@jyu.fi

Lisätietoja uudistuksesta:

JYU yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 5649022, anu.mustonen@jyu.fi

Avoimen tiedon keskuksen johtaja Ari Muhonen, 040 805 4508, ari.muhonen@jyu.fi

Semma Oy, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen, 044 710 9513, jarmo.sallinen@semma.fi

Jyväskylän yliopiston hallintojohtajan päätös 13.3.2018

14.5.2018 alkaen Sopissa ei enää myydä opiskelijoiden tulostus- eikä kopiokiintiöitä eikä ohjelmistosovelluksia (SPSS ja Atlas). Näitä voit edelleen ostaa normaalisti verkossa: https://payments.jyu.fi/

Lisätietoja ja ohjeita saat tarvittaessa meiltä Sopista, p. 040 805 3978.

Aukioloajat: SOPPI on avoinna ma-pe klo 10–16.

Jos et pääse paikalle aukioloaikaan, lähetä meille sähköpostia: .
Muistathan, että yliopiston verkkokauppa on avoinna 24/7. 
Tervetuloa asioimaan ja ostoksille!

Tiesitkö?

Soppi on Jyväskylän yliopiston omistama, voittoa tavoittelematon yksikkö. Opiskelijatarvikkeiden hinnat ovat meillä ohjevähittäishintoja keskimäärin 10 % edullisemmat. Alennetut hinnat on merkitty suoraan tuotteisiin, joten erillisiä alennuksia ei tarvita.

Soppi kartalla 

Kampus kartta.png