Ajankohtaista

Soppi-kauppa sulkee ovensa 15.5.2019.

Soppi-kauppa on avoinna 15.5.2019 asti. Kaupassa on paljon tuotteita loppuunmyyntihinnoin: kynät, kumit ja vihkot ym. opiskelijatarvikkeet, vanhat hupparit 20 €, postikortit 1 € ja 2 € sekä muita myynnistä poistuvia tuotteita. Yliopiston brändituotteet pysyvät valikoimissamme ja niitä voi ostaa verkkokaupasta webshop.jyu.fi tai rajoitetusti myös tulevista Semman ruokaloiden myyntipisteistä Ylistöllä, Agorassa, Lozzilla ja Belvederessä.

Sisäiset tilaukset hoituvat entiseen tapaan tilaamalla lomakkeella tai tarvittaessa soppi@jyu.fi. Sisäiset tilaukset ovat hankintahintaperusteisia. Muistathan sähköpostilla tilatessasi ilmoittaa yhteystietosi sekä maksavan yksikön kustannuspaikan, jonka perusteella lasku ohjautuu oikeaan osoitteeseen, kiitos!

Voit tilata Sopin pop-up -kauppaa kongresseihin tai eri tilaisuuksiin myymään yliopistotuotteita.

Lisätietoja: soppi@jyu.fi / Tuula Markkunen, tuula.markkunen@jyu.fi, 040 805 3232

Sop­pi-kau­pan pal­ve­lut uu­dis­tu­vat. Tule mu­kaan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin!

Yliopistokauppa Sopin nykyinen toimitila tyhjennetään kirjastorakennuksen korjauksen vuoksi toukokuussa 2019, ja palvelut järjestetään uudella tavalla. Yliopistotuotteita myydään 1.6.2019 alkaen Semma-ravintoloiden yhteydessä. Näin parannamme JYU-tuotevalikoiman saatavuutta eri puolilla kampusta.

Tule Sop­pi-kau­pan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin! Mitä uusia tuotteita toivot Soppiin? Millaiset tunnukset viestivät juuri meidän yliopistostamme ja sen tarinasta? Millaista JYU-asua haluaisit ylpeänä kantaa?

Soppi-kauppa kutsuu opiskelijoita JYU-tuotteiden tuotekehitysraatiin. Raadin tarkoituksena on toimia ideointi- ja testiryhmänä JYU-tuotevalikoiman kehittämiseksi. Ryhmä kokoontuu kevään mittaan pari kertaa. Kaikki raadin jäsenet saavat yliopiston hupparin (tai vastaavan JYU-tuotteen).

Lämpimästi tervetuloa raatiin! Ilmoittaudu mukaan soppi@jyu.fi

Lisätietoja uudistuksesta:

  • JYU yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 5649022, anu.mustonen@jyu.fi
  • Avoimen tiedon keskuksen johtaja Ari Muhonen, 040 805 4508, ari.muhonen@jyu.fi
  • Semma Oy, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen, 044 710 9513, jarmo.sallinen@semma.fi

 

Aukioloajat: SOPPI on avoinna ma-pe klo 10–16.

Jos et pääse paikalle aukioloaikaan, lähetä meille sähköpostia: .
Muistathan, että yliopiston verkkokauppa on avoinna 24/7. 
Tervetuloa asioimaan ja ostoksille!

Tiesitkö?

Soppi on Jyväskylän yliopiston omistama, voittoa tavoittelematon yksikkö. Opiskelijatarvikkeiden hinnat ovat meillä ohjevähittäishintoja vähintään 10 % edullisemmat. Alennetut hinnat on merkitty suoraan tuotteisiin, joten erillisiä alennuksia ei tarvita.

Soppi kartalla 

Kampus kartta.png