Yliopistokauppa Soppi

Soppi on monipuolinen palvelupiste ja pieni kirjakauppa Seminaarinmäellä, kirjaston ja T-rakennuksen
välissä. Soppi on avoinna kaikille jyväskyläläisille, mutta sen palvelut ja valikoimat on suunnattu erityisesti yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Asiakaspalvelu on soppilaisten kutsumus. Jos emme osaa vastata
kysymyksiisi, pyrimme aina löytämään sinulle sen, joka osaa. 

Sopin palveluita

Yliopistoliikunnan kuntosalikortin (ja tarvittaessa liikuntatarran) saat Sopista maksettuasi liikuntamaksun. Syksyn maksun (40€, voimassa 31.12.2017 asti) voi maksaa 16.8.2017 alkaen yliopiston verkkomaksupalveluissa. Sinne pääsee suoraan yliopiston etusivun alalaidasta. Kuitti ponnahtaa sähköpostiisi ja digikuittia (tai väriprinttiä) näyttämällä pääset urheilemaan (ryhmäliikunta, palloilu ja kuntosali).

Neuvonta ja avustaminen kopioinnissa, skannaamisessa ja Print It -asioissa sekä pikakirjautumisvälineiden aktivointiin liittyvissä seikoissa. 

Kampusinfo. Jos luentosali tai e-tenttitila on hukassa, kysy Sopista. Meiltä löytyy kampusoppaita ja -karttoja, yliopiston esitteitä sekä julkaisuja akateemisesta elämästä Jyväskylässä. Lisäksi Sopin henkilökunnalla on reilusti empiiristä kokemusta kampuksella asioimisesta.

Sopin myyntituotevalikoima

Yliopistotuotteiden koko repertuaari on Sopissa myynnissä. Löydät meiltä t-paidat, hupparit, colleget, haalarimerkit sekä lukuisat muut JYU-tuotteet. Valikoimaa voit tutkia myös yliopiston verkkokaupassa osoitteessa www.jyu.fi/soppi, jonne löydät myös www.jyu.fi-etusivulta. Tekstiilimme ovat pääosin eettisiä, ekologisia ja sertifioituja.

Soppi on myös pieni kirjakauppa, josta voit ostaa esimerkiksi kirjoitustarvikkeita, vihkoja, kalentereita, postikortteja ja -merkkejä. Myymme enimmäkseen pienten kustantamojen kirjoja. Soppi on erityisen tunnettu laajasta kasvatustieteellisen aihealueen sekä alennuskirjojen valikoimastaan. Lisäksi meiltä löytyvät painetut väitöskirjat sekä iso joukko yliopiston julkaisuja.

Kummin, mummin tai kavereiden merkkipäiviin löydät Sopista pieniä lahjatuotteita. Myynnissämme on myös valikoima terveellisiä, keskisuomalaisia herkkuja. Loihdimme tarvittaessa ostoksistasi hienon lahjapaketin. 

Tiesitkö?

Soppi on Jyväskylän yliopiston omistama, voittoa tavoittelematon yksikkö. Opiskelijatarvikkeiden hinnat ovat meillä ohjevähittäishintoja keskimäärin 10 % edullisemmat. Alennetut hinnat on merkitty suoraan tuotteisiin, joten erillisiä alennuksia ei tarvita.

Yhteystiedot:

Yliopistokauppa SOPPI, Seminaarinkatu 15, 40100 Jyväskylä
soppi@jyu.fi, p: 040 805 3978 (Yliopiston kirjaston ja T-rakennuksen välissä)

www.jyu.fi/soppi – lisää tietoa ja ohjeita opiskelijalle Facebook: Yliopistokauppa Soppi – ajankohtaista tiedottamista

 

Soppi kartalla 

Kampus kartta.png