15.06.2017

Palvelut henkilökunnalle

Palvelut henkilökunnalle

Henkilökuntaliikunnan tarrat

Henkilökuntaliikuntaan ja -kursseihin oikeuttavat maksut voit maksaa joko verkkomaksupalveluissa tai Sopissa. Voimassa oleva työsuhde yliopistoon on Sopissa asioidessa todistettava esim. henkilökuntakortilla.

Liikuntatarra noudetaan Sopista. Lisätietoja löydät yliopistoliikunnan henkilöstöliikunnan sivuilta.

Kampuspyörät

Sopin edustalla on parkissa neljä kampuspyörää. Niitä saa päivälainaan todistamalla henkilöllisyytensä.

Avainten nouto ja palautus Sopin aukioloaikoina. Jos tarvitset pyörän ennen klo 10, kannattaa lainaus käydä sopimassa jo edellisenä päivänä. Jos palautat pyörän klo 17 jälkeen, tuo avain Soppiin seuraavana päivänä. Sovi erikoisjärjestelyistä ennakkoon.

Saatavilla myös lainakypäriä.

Kulttuuri- ja ottelulippujen toimitukset

Jyväskylän yliopiston kulttuuritoimikunta järjestää henkilökunnalle virkistystoimintaa. Siihen liittyvät liput noudetaan Sopista. Maksut voi suorittaa joko verkkomaksupalveluissa tai Sopissa.

Yleensä lippuvaraukset tehdään Korpissa. Joissain poikkeustapauksissa varaukset tehdään s-postilla suoraan Soppiin. Tarkasta varausjärjestelmä kunkin tapahtuman osalta erikseen.

Seuraa tapahtumatiedotusta ja lippujen varausohjeita Kulttuuritoimikunnan sivuilta tai liity heidän postituslistalleen.

Toisinaan yliopisto tarjoaa lippuja myös urheilutapahtumiin. Niistä tiedotetaan erikseen Sähköjyvässä ja esim. pesä- tai jalkapallon vapaaliput noudetaan Sopista.

Lahjat, kortit ja kirjat henkilökohtaiseen käyttöön

Sopissa on runsas valikoima erilaisia ja -hintaisia lahjatuotteita yksityiseenkin käyttöön. Osa tuotteista viittaa Jyväskylän yliopistoon (esim. vaatteet), osassa viittaus on hienovaraisempi (esim. tee ja kahvi).

Sopin kirjavalikoima on laaja kattaen aihealueet väitöskirjoista ja laitosjulkaisuista Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirjaan ja Katariina Vuoren Nokkonen - herkkuja ja hyvinvointia suomalaisesta superkasvista -kirjaan. Tarjolla on lähinnä lähellä toimivien kustantajien kirjoja (esim. Atena Kustannus, Docendo, PS-kustannus, Gaudeamus, Vastapaino, Kampus Kustannus jne).

Tarjoamme myös ison valikoiman kortteja iloon ja suruun. Tuotteet on hankittu paikallisilta taiteilijoilta, Kartolta ja osa on omaa tuotantoamme. Myynnissä on lisäksi postimerkkejä ja kirjekuoria.

Sopissa on käytettävissä postin hinnasto ja kirjevaaka. Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla tyylikäs lahjapaketointi tai lahjakassi. Tuotevalikoimaa voit selata verkkokaupassamme.

Yliopistotuotteiden sisäiset tilaukset

Sopin yksi keskeinen tavoite on säästää muun henkilökunnan työaikaa ja helpottaa lahjahankintoihin liittyviä paineita. Sen vuoksi autamme mielellämme isoissa ja pienissä tilauksissa.

Sopin verkkokaupassa voit selata tuotevalikoimaa Yliopistotuotteet-välilehdellä. Siellä hinnat on merkitty arvonlisäverollisina, yliopiston sisäisissä ostoissa alv:n osuus vähennetään tuotteen hinnasta.

Isoissa kongressitilauksissa tai henkilökunnan ryhmätilauksissa autamme mielellämme: järjestämme lisä- tai erikoispainatukset, etsimme sopivat tuotteet, ehdotamme kongressikassiin osuvat sisällöt.

Kysy tarjousta tai ideoita, kun kaipaat tapahtumajärjestelyiden tuotehankinnoissa apua. Soita Anne Saarikoskelle 040 805 4840 tai laita sähköpostia anne.m.saarikoski@jyu.fi .

Valikoimissamme valmiina olevien yliopistotuotteiden tilaaminen sujuu parhaiten tilauslomakkeella, joka löytyy verkkokaupastamme sivun oikeasta laidasta tai täältä.  Lomakkeelle kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla. Mikäli tilaajaksi halutaan merkitä joku muu, kuin tunnusten käyttäjä, se onnistuu yksinkertaisesti vaihtamalla nimi tietoruutuun.

Avaa ruudullesi sekä verkkokauppanäkymä että sisäisen tilaamisen lomake. Näin tilaaminen helpottuu huomattavasti. Laskukoonti saapuu sekä tilaajalle että laskun hyväksyjälle SAP-järjestelmään tarkasteltavaksi noin kerran kuussa.