30.08.2016

Liikuntatarrojen myynti on alkanut - muista hakea ensin lukuvuositarra

Lukuvuoden 2016-2017 liikuntatarrojen myynti yliopistokauppa Sopissa on alkanut. Yliopistoliikunnan syyskausi alkaa ryhmäliikuntojen osalta 12.9.2016.

Syyskauden ja lukuvuoden liikuntatarroja voi ostaa Sopin lisäksi verkkomaksupalveluista (ks. osoite alla). Sähköisen ostamisen jälkeen liikuntatarra noudetaan Sopista omaan opiskelijakorttiin. (Kuittia et tarvitse mukaan, maksu tarkastetaan Sopissa aina sähköisesti.) Mikäli sinulla ei vielä ole opiskelijakorttia, liikuntatarra liimataan opiskelijatodistukseesi. Irtotarroja ei voi saada mukaan.

HUOMIO! Ennen liikuntatarran ostamista sinun täytyy maksaa JYY:n lukukausimaksu ja noutaa lukuvuositarrasi joko opintopalveluista (T-rakennuksen 2. kerros) tai JYY:n toimistolta (Ilokivi). Jos lukuvuositarra-asia ei ole kunnossa, emme valitettavasti voi myydä liikuntatarraa.

SUOSITUS: Nopeuta kaikkien jonottamista ja osta liikuntatarra verkkomaksupalveluista osoitteessa https://payments.jyu.fi// . Samalla varmistat maksutapahtuman löytymisen sähköisestä arkistosta (esim. liikuntatarran katoamisen varalta). Arkistomerkinnän avulla saat kadonneen tilalle uuden liikuntatarran - senkin vain opiskelijakorttiin. Jos ostat liikuntarran Sopista, säilytä paperinen kuitti, tallenna siitä kuva tai skannaa se.