Ajankohtaista

Soppi-kauppa sulkee ovensa 15.5.2019.

Soppi-kauppa on avoinna 15.5.2019 asti. Kaupassa on paljon tuotteita loppuunmyyntihinnoin: kyniä, kumeja ja vihkoja ym. opiskelijatarvikkeita, vanhat hupparit 20 €, postikortit 1 € ja 2 €, ym. myynnistä poistuvia tuotteita. Yliopiston brändituotteet pysyvät valikoimissamme ja niitä voi ostaa verkkokaupasta webshop.jyu.fi tai tulevista Semman ruokaloiden myyntipisteistä Ylistöllä, Agorassa, Ruusupuistossa ja Lozzilla.

Sisäiset tilaukset hoituvat parhaiten lomakkeella tai tarvittaessa soppi@jyu.fi. Sisäiset tilaukset ovat hankintaperusteisia. Muistathan tilatessasi ilmoittaa yhteystietosi sekä maksavan yksikön kustannuspaikan, jonka perusteella lasku ohjautuu oikeaan osoitteeseen, kiitos!

Sopin pop-up -kauppaa voi tilata kongresseihin ja eri tilaisuuksiin esittelemään ja myymään yliopistotuotteita.

Lisätietoja: Soppi, Tuula Markkunen 040 805 3232

Sop­pi-kau­pan pal­ve­lut uu­dis­tu­vat. Tule mu­kaan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin!

Yliopistokauppa Sopin nykyinen toimitila tyhjennetään kirjastorakennuksen korjauksen vuoksi alkukesästä 2019, ja palvelut järjestetään uudella tavalla. Yliopistotuotteita myydään 1.6.2019 alkaen Semma-ravintoloiden yhteydessä. Näin parannamme JYU-tuotevalikoiman saatavuutta eri puolilla kampusta.

Tule Sop­pi-kau­pan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin! Mitä uusia tuotteita toivot Soppiin? Millaiset tunnukset viestivät juuri meidän yliopistostamme ja sen tarinasta? Millaista JYU-asua haluaisit ylpeänä kantaa?

Soppi-kauppa kutsuu opiskelijoita JYU-tuotteiden tuotekehitysraatiin. Raadin tarkoituksena on toimia ideointi- ja testiryhmänä JYU-tuotevalikoiman kehittämiseksi. Ryhmä kokoontuu kevään mittaan pari kertaa. Kaikki raadin jäsenet saavat yliopiston hupparin (tai vastaavan JYU-tuotteen).

Lämpimästi tervetuloa raatiin! Ilmoittaudu mukaan soppi@jyu.fi

Lisätietoja uudistuksesta:

JYU yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 5649022, anu.mustonen@jyu.fi

Avoimen tiedon keskuksen johtaja Ari Muhonen, 040 805 4508, ari.muhonen@jyu.fi

Semma Oy, toimitusjohtaja Jarmo Sallinen, 044 710 9513, jarmo.sallinen@semma.fi

Jyväskylän yliopiston hallintojohtajan päätös 13.3.2018

14.5.2018 alkaen Sopissa ei enää myydä opiskelijoiden tulostus- eikä kopiokiintiöitä eikä ohjelmistosovelluksia (SPSS ja Atlas). Näitä voit edelleen ostaa normaalisti verkossa: https://payments.jyu.fi/

Lisätietoja ja ohjeita saat tarvittaessa meiltä Sopista, p. 040 805 3978.

Aukioloajat: SOPPI on avoinna ma-pe klo 10–16.

Jos et pääse paikalle aukioloaikaan, lähetä meille sähköpostia: .
Muistathan, että yliopiston verkkokauppa on avoinna 24/7. 
Tervetuloa asioimaan ja ostoksille!

Tiesitkö?

Soppi on Jyväskylän yliopiston omistama, voittoa tavoittelematon yksikkö. Opiskelijatarvikkeiden hinnat ovat meillä ohjevähittäishintoja keskimäärin 10 % edullisemmat. Alennetut hinnat on merkitty suoraan tuotteisiin, joten erillisiä alennuksia ei tarvita.

Soppi kartalla 

Kampus kartta.png