08.09.2017

Painotuotteet

Jyväskylän yliopistopaino on osa yliopistoa ja toimii liikelaitosperiaatteella. Toteutamme monipuolisesti erilaisia paino- ja tulostustöitä ja olemme erikoistuneet digitaaliseen painotekniikkaan. Asiakkaitamme ovat yliopiston lisäksi: yritykset, oppilaitokset, julkishallinnon yksiköt, yhteisöt, opiskelijat, yhdistykset, yksityiset henkilöt, jne.

Nykyaikaista painotoimintaamme ohjaavat suomalaiseen sivistykseen, sekä opetukseen ja tutkimukseen liittyvät arvot ja perinteet. Ne saivat alkunsa 1600-luvulla yliopiston perustaessa Turkuun Suomen ensimmäisen kirjapainon.

Yhä useammat asiakkaamme arvostavat kestävää kehitystä edistäviä ympäristötekoja. Siksi meille on tärkeää jalostaa palvelukokonaisuuttamme vihreällä asenteella. Samalla tuotamme lisäarvoa yliopistoasiakkaillemme ja yliopiston imagolle. Meille myönnetyt sertifikaatit, ISO 9001:2000 -laatujärjestelmä ja ISO 14001:2004 -ympäristöjärjestelmä, ovat tämän päivän tärkeitä apuvälineitämme. Saat siis meiltä yliopistoasiakkaana materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joiden ympäristövaikutukset on varmennettu.

Yliopistopaino on luonnollisesti mukana myös yliopiston Green office -toiminnassa:

https://www.jyu.fi/yliopistopalvelut/tilapalvelut/greenoffice

Tervetuloa asioimaan ympäristöystävälliseen digipainoomme – tehdään yhdessä ympäristötekoja.