08.09.2017

Tulostusaldon myynti ja hinnasto

Oman tulostussaldon voi tarkistaa Canon-monitoimilaitteelta. Kirjautuessaan laitteelle käyttäjä näkee oman saldonsa Secure Print -valinnan takaa.

Mikäli ilmenee, että tulostussaldo ei poikkeuksellisesti lainkaan vähene (saattaa ilmetä laitokselle tehdyn harjoittelun tai tuntitöiden jälkeen), siitä tulee ilmoittaa ylläpitäjälle: printmaster@jyu.fi. Henkilökohtaisen saldonäkymän mahdollinen tilapäinen toimimattomuus ei vapauta käyttäjää kustannusvastuusta - todellinen saldo päivittyy joka tapauksessa käyttäjän tilille myöhemmin ja käyttäjä on korvausvelvollinen jälkikäteen. Varmista siis ajantasainen toimivuus. Sama tilanne myös miinussaldon kanssa. Jos olet ollut laitoksella töissä ja sen jälkeen saldo menee miinukselle (jota sen ei pitäisi tehdä), niin ota yhteyttä ýlläpitoon.

Huomioitahan myös, että ostettua tulostussaldoa (quotaa) tai yliopiston jakamaa kiintiötä ei saa lunastettua takaisin rahana tai siirrettyä millekään toiselle tunnukselle.

Kun ostat saldoa, niin varaudu 5-10 minuutin viiveeseen, ennen kuin saldo näkyy tunnuksen takana.

Lisäquotan ostaminen yliopiston verkkokaupasta: Uutena palveluna opiskelija voi ostaa tulostusquotaa tililleen yliopiston verkkokaupasta.

Verkkomaksupalvelussa on valittavissa suomen- ja englanninkielinen palvelu.

 

Lisäsaldoa voi ostaa myös kassapisteistä:

YLIOPISTOKAUPPA SOPPI ja LAINAUS, Kirjasto, B-rakennus, 1. kerros

KAMPUSKIRJASTO: Ylistö

YLIOPISTOPAINO, Cygnaeuksenkatu 3

Hinnasto opiskelijoille (päivitetty 1.3.2016), sis. alv 24%:

A4 muva 7 snt/sivu. 2-puoleinen tuloste/kopio 14 snt.

A3 muva 14 snt/sivu. 2-puoleinen tuloste/kopio 28 snt.

A4 väri 30 snt/sivu. 2-puoleinen tuloste/kopio 60 snt.

A3 väri 1-puol 60 snt/sivu. 2-puoleinen tuloste/kopio 1,20 euroa.

Skannaus 2,5 snt / sivu