16.12.2015

Apurahatutkijan henkilökortti

Apurahatutkijan henkilökortti annetaan sellaiselle apuraha- tai vierailevalle tutkijalle, joka työskentelee Jyväskylän yliopiston tiloissa ja jonka kanssa on tehty sopimus tutkimuksen tekemisestä Jyväskylän yliopiston tiloissa ja laitteilla.

Henkilökortti oikeuttaa henkilökuntahintaiseen lounaaseen yliopiston Sonaatin lounasravintoloissa sekä osallistumaan yliopistoliikuntaan yliopistoliikunnan hinnaston mukaisesti. Henkilökortti käy myös kirjastokorttina yliopiston kirjastossa sen jälkeen, kun se on aktivoitu kirjastossa.

Tiedekunnan tai erillislaitoksen palvelukeskus antaa henkilökortin tutkijalle apuraha- tai sopimuskauden ajaksi. Apuraha- tai sopimuskauden päätyttyä henkilökortti palautetaan palvelukeskukseen. Jos sopimuskausi jatkuu, palvelukeskus antaa uuden henkilökortin.