01.02.2017

Uusi ohje kielikeskuksen kieli- ja viestintäopintoja jatko-opiskelijoille -työpajoihin ilmoittautuville

Yliopiston kielikeskuksen tehtäviin kuuluu koko yliopistoyhteisön kieli- ja viestintätaitojen ja kansainvälistymisen tukeminen. Kielikeskus tarjoaa mm. erityisesti jatko-opiskelijoiden tarpeisiin räätälöityjä laadukkaita ja suosittuja Tieteellinen viestintä suomeksi ja Academic writing modules -työpajojaTyöpajat ovat avoimia kaikille yliopiston jatko-opiskelijoille.

Tohtoriopiskelijoita, jotka eivät ole työsuhteessa  yliopistoon on aiemmin ohjeistettu keskustelemaan työpajoihin osallistumisesta laitoksen johtajan kanssa ennen kursseille ilmoittautumista. Vuoden 2017 alussa tapahtuneiden muutosten johdosta tämä ei ole enää tarpeen. Kaikki tohtoriopiskelijat rahoitustilanteestaan riippumatta voivat ilmoittautua Tieteellinen viestintä suomeksi ja Academic writing modules -työpajoihin ilman erillistä lupaa laitoksen johtajalta.

Yliopiston tutkijakoulu muistuttaa, että tohtoriopintojen huolellinen suunnittelu ja jatko-opintosuunnitelmaan tehtävistä muutoksista keskusteleminen oman ohjaajan kanssa on edelleen tärkeää.