24.03.2017

Yhteistyö tohtoriopiskelijoille tarjottavien viestintä- ja kieliopintojen suunnittelussa

Hyvät tohtoriopiskelijat,

Haluaisimme kiinnittää huomiotanne muutamiin seikkoihin, jotta yhteistyömme sujuisi jatkossa mahdollisimman joustavasti. Pystyäksemme paremmin suunnittelemaan tohtoriopiskelijoille tarjottavaa koulutusta, pyytäisimme, että

• tutustut opintojaksojen kuvauksiin tarkasti voidaksesi arvioida, sopivatko jakson sisällöt senhetkisiin tarpeisiisi ja tutkimuksesi vaiheeseen sekä pystytkö osallistumaan jaksolle täysipainoisesti.
  • ilmoittautuessasi varmistat, että pystyt varmasti osallistumaan; peruutuksia tulee usein viime tipassa tai jo jakson alkamisen jälkeen, jolloin varasijalla olleet eivät enää saa mahdollisuutta osallistua jaksolle.

Edellä mainittuihin seikkoihin liittyen tarvetta erilaisille koulutuksille on ajoittain vaikea arvioida. Viime hetken muutokset osallistujamäärissä voivat johtaa opintojaksojen perumiseen, mikä vaikuttaa merkittävällä tavalla työmme suunnitteluun. Toivomme, että ilmoittautuessasi opintojaksoillemme huomioit nämä näkökulmat.

Ystävällisin terveisin,
Kielikeskuksen opettajat