27.04.2018

Tohtoriopiskelijoiden lukuvuosi-ilmoittautuminen ja ohjausasiakirja uudistuvat

Jatkavien tohtoriopiskelijoiden Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018-2019 tapahtuu OILI-ilmoittautumispalvelussa. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikki läsnä olevaksi ilmoittautuneet tohtoriopiskelijat laativat ohjausasiakirjan uudessa ohjausasiakirjapalvelussa.

Lukuvuosi-ilmoittautuminen tehdään OILI-ilmoittautumispalvelussa 2.5.-31.7.2018

Opintojaan jatkavat jatko-opiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle 2018-2019 OILI-ilmoittautumispalvelussa 2.5. – 31.7.2018 välisenä aikana. OILI-palveluun kirjaudutaan yliopiston käyttäjätunnuksella.

Kevään 2018 valinnoissa opiskelupaikan saaneet uudet tohtoriopiskelijat ilmoittautuvat lukuvuodelle 2018-2019 palauttamalla hyväksymiskirjeen mukana saamansa ilmoittautumislomakkeen tiedekuntaan 31.7.2018 mennessä. Syksyn 2018 valinnoista alkaen myös uudet tohtoriopiskelijat ilmoittautuvat OILI-ilmoittautumispalvelussa.

Jatko-opiskelijoiden Korppi-ilmoittautuminen poistuu käytöstä huhtikuun 2018 lopussa.

Ilmoittautumisohjeet

Uusi ohjausasiakirjapalvelu otetaan käyttöön elokuussa 2018

Tohtoriopiskelijoiden ohjausasiakirjat laaditaan elokuusta 2018 alkaen uudessa ohjausasiakirjapalvelussa, joka korvaa Korpissa olevat ohjausasiakirjat. Lukuvuodelle 2018-2019 läsnä olevaksi ilmoittautuneet tohtoriopiskelijat saavat elokuussa 2018 sähköpostitse linkin uuteen ohjausasiakirjapalveluun sekä ohjeet ohjausasiakirjan laatimiseen.

Ohjausasiakirjaan kirjataan tohtoriopiskelijan ja hänen ohjaajiensa yhteisesti muodostama suunnitelma väitöskirjan ohjauksesta ja valmistumisen aikataulusta. Asiakirjan tarkoituksena on selkeyttää tohtoriopiskelijan ja ohjaajan vastuita sekä edistää tohtoriopintojen suorittamista.

Tohtoriopiskelija kirjautuu palveluun JYUn käyttäjätunnuksella, laatii ohjausasiakirjan ja lähettää sen vastuullisen ohjaajansa tarkastettavaksi. Asiakirja on valmis, kun opiskelija ja ohjaaja ovat vahvistaneet sen palvelussa. Ohjausasiakirja päivitetään ja vahvistetaan vuosittain ilmoittautumisajan päättyä sekä aina tarvittaessa.

Tohtoriopiskelijan ohjausasiakirjat otettiin käyttöön yliopiston tutkijakoulussa vuonna 2013. Nykyiset ohjausasiakirjat säilyvät Korpissa. Korppiin ei kuitenkaan voi luoda uusia ohjausasiakirjoja eikä Korpissa olevia ohjausasiakirjoja voi päivittää 2.5.2018 alkaen.

Lisätietoja: Tutkijakoulukoordinaattori Tuula Oksanen